Dică știe cum ar putea să lovească Dunajska Streda: „Va fi o partidă foarte grea”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.08.2022, 20:54
Dică știe cum ar putea să lovească Dunajska Streda: „Va fi o partidă foarte grea”

Nicolae Dică a subliniat la conferința de presă premergătoare meciului tur cu Dunajska Streda atuurile pe care le are echipa din Slovacia. Antrenorul FCSB-ului a scos în evidență forța ofensivă a acestei formații, reprezentată de forma foarte bună în care se află atacantul ei titular, dar și de calitatea pe care o posedă fotbaliștii din benzi.

Nicolae Dică a identificat punctele forte ale celor de la Dunajska Streda

De asemenea, Dică a ținut să precizeze că Dunajska Streda face un pressing foarte avansat și agresiv. Dar și că suporterii ei vor genera o presiune suplimentară pe roș-albaștri la meciul tur de miercuri.

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu o dinamică bună, ofensivă. Au un atacant în formă foarte bună, jucători buni în benzi, vin într-un presing avansat. Au un ritm mult mai bun pe teren propriu, au suporterii în spate. Va fi o partidă foarte grea.

E foarte important să scoatem un rezultat pozitiv mâine. Dar trebuie să fim inteligenți, conștienți că mai urmează un meci la București. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Am văzut ultimele 6-7 meciuri. De asta spuneam, suporterii fac o atmosferă foarte frumoasă pe teren propriu”, a spus antrenorul FCSB-ului în cadrul conferinței de presă susținute în Slovacia.

Atacantul la care a făcut referire Nicolae Dică este Nikola Krstovic. Internaționalul muntenegrean are 22 de ani și a marcat în acest start de sezon 8 goluri în 7 meciuri, în toate competițiile. De asemenea, a mai oferit și o pasă decisivă. Aportul său a fost decisiv pentru Dunajska Streda, care se află pe primul loc în Slovacia după primele trei etape, cu 7 puncte acumulate.

Imaginea exactă a decăderii fotbalului românesc

De asemenea, antrenorul vicecampioanei României a adus aminte de perioada când, tot cu el pe bancă, FCSB a trecut de grupe în Europa League și a avut o prestație bună contra lui Lazio în „16”-imile de finală. Acum, Dică a spus că și accederea în grupele Conference League ar reprezenta o performanță importantă pentru el și echipa sa.

Îmi aduc aminte, când am fost antrenor la FCSB, am reușit să ajungem în primăvara europeană, am jucat cu echipe importante. Au trecut acele vremuri, nu trebuie să mai trăim din amintiri. Trebuie să fim realiști. Vreau să ajungem în grupe, dar trebuie să fim conștienți că avem mult de lucru. Trebuie să fim uniți, staff, jucători, conducători și suporteri”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

CITEȘTE ȘI Miculescu și Rusu, titulari în Dunajska Streda – FCSB! Ce jucători scoate Dică din echipă