Miculescu și Rusu, titulari în Dunajska Streda – FCSB! Ce jucători scoate Dică din echipă

Ștefănescu Dragoș / 02.08.2022, 14:00
Miculescu și Rusu, titulari în Dunajska Streda – FCSB! Ce jucători scoate Dică din echipă

FCSB a realizat două transferuri importante în cursul zilei de luni. David Miculescu și Bogdan Rusu au semnat cu formația roș-albastră. Cei doi vor intra direct în ”pâine”, ei fiind anunțați ca titulari pentru meciul din preliminariile Conference League.

Miculescu și Rusu, titulari în meciul cu Dunajska Streda

În ciuda faptului că după startul slab de sezon părea decis să renunțe definitiv la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit după succesul cu Saburtalo. Latifundiarul din Pipera a decis să facă noi investiții la formația roș-albastră.

Primele mutări au fost făcute imediat. David Micuelscu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani) au fost aduși la FCSB pentru a întări compartimentul ofensiv al echipei. Pentru fostul jucător al celor de la UTA, Gigi Becali a achitat suma de 1,7 milioane de euro. Rusu a fost cumpărat de la CS Mioveni pentru 100.000 de euro. La această sumă se pot adăuga încă 150.000 de euro dacă FCSB accede în grupele Conference League.

Cele două transferuri au fost făcute cu doar trei zile înaintea meciului cu Dunajska Streda, din turul trei preliminar Conference League. Cei doi au fost deja anunțați ca titulari în meciul din Slovacia. Această decizie îl va scoate din primul ”11” pe Ianis Stoica, iar Florinel Coman va fi folosit pe alt post decât cel de atacant central. Această situație este similară celei din anul 2008, atunci când FCSB l-a adus pe Juan Toja. Columbianul a evoluat în meciul cu Galatasaray la doar câteva zile de la venirea în România. El a avut însă o evoluție excelentă, contribuind decisiv la egalul obținut de FCSB la Istanbul.

Planul lui Gigi Becali pentru David Miculescu. ”O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane”

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.roGigi Becali a dezvăluit toate detaliile contractului pe care i l-a pregătit lui Miculescu la FCSB. Latifundiarul a explicat că-i va stabili o clauză de reziliere de 50 de milioane pentru a putea lua măcar 10 milioane la o vânzare viitoare.

Va fi un angajament pe cinci ani cu Miculescu. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează”, a spus Gigi Becali, pentru PlaySport.ro.