Dieta minune a lui Ion Țiriac: La ce alimente a renunțat. Secretul său a fost făcut public: Cine l-a dat de gol

Iulian Ioncea 20.07.2023, 16:41

Ajuns la 84 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în primăvară, mai exact pe 09 mai, Ion Țiriac continuă să fie aproape zilnic în centrul atenției.

Miliardarul român, al cărui nume real, cel din buletin, este Ioan Țiriac, se menține într-o formă de invidiat, chiar dacă are o vârstă înaintată.

Potrivit unor articole apărute în trecut pe site-ul Impact, unul dintre cei mai bogați români are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă.

La ce alimente a renunțat Ion Țiriac

Chiar dacă întreaga lui dietă nu a fost aflată, Mariana Stanciu, verișoara lui Ion Țiriac, l-a dat pe acesta de gol și a dezvăluit marele lui secret.

Din câte se pare, fostul jucător de tenis ar fi renunțat la alimentele grase, pe care în trecut le consuma destul de des, după cum afirmă verișoara lui.

„Ion Țiriac ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu.

Astfel, chiar dacă are diferite pofte moștenite, Ion Țiriac a decis totuși să nu mai consume anumite alimente și să aibă grijă de sănătatea lui.

Ion Țiriac, implicat în fotbal

Recent, despre Ion Țiriac s-a scris că a început să se implice și în fotbal, sport de care nu este însă străin. În trecut, el a fost sponsor secundar la Dinamo București, cu unele dintre firmele lui, iar acum se pare că a trecut la nivelul următor.

O companie care este deținută de Ion Țiriac și Ioan Rus a ajuns sponsor principal la CFR Cluj, ocupând un loc de cinste pe pieptul tricourilor purtate de jucătorii fostei campioane a României.

Urmăriți Playsport.ro și pe