Digi Sport, Prima Sport sau Pro Arena nu vor transmite meciul campioanei CFR Cluj din Andorra. De ce nu vom putea urmări partida din Conference League

Giosanu Catinca / 25.07.2022, 23:18
Digi Sport, Prima Sport sau Pro Arena nu vor transmite meciul campioanei CFR Cluj din Andorra. De ce nu vom putea urmări partida din Conference League

Nicio televiziune de la noi nu va transmite meciul decisiv dintre campioana Andorrei și cea a României. Partida de fotbal va putea fi urmărită doar în mediul online. Fanii formației CFR Cluj sunt dezamăgiți. Ei speră totuși că elevii lui Dan Petrescu să vor impune în Andorra.

Românii nu vor putea să vadă la TV meciul campioanei CFR Cluj din Andorra

Returul din preliminariile Conference League cu Inter Club d’Escaldes va avea loc miercuri, 27 iulie, la ora 17:00 (ora locală a Andorrei).

Agenția de turism Wens Tour a organizat deplasare în Andorra pentru suporterii care doresc să asiste la meciul cu Inter Escaldes. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Plecarea a avut loc luni, 25 iulie, la ora 14:30.

Din nefericire, cei care au rămas în țară, nu vor putea urmări meciul decât în mediul online. Digi Sport, Prima Sport sau Pro Arena nu vor transmite meciul campioanei CFR Cluj din Andorra.

Care este motivul pentru care nu vom putea urmări partida din Conference League

În cazul în care CFR Cluj va reuși să o învingă pe Inter Club d’Escaldes, formația ardeleană se va duela cu Shakhter Soligorsk, din Belarus.

Oficialii grupării au explicat, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, care este motivul real pentru care niciuna dintre televiziunile sportive de la noi din țară nu va transmite meciul pe care CFR Cluj îl va juca în Andorra.

Meciul retur cu Inter Club d’Escaldes se vede doar pe pagina noastră de YouTube! Deși reprezentanții televiziunilor din România au făcut eforturi pentru ca meciul să se vadă în țară, condițiile stadionului din Andorra nu permit realizarea producției TV, așadar veți putea urmări returul doar pe pagina noastră de YouTube.”, au scris reprezentanții clubului CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Dan Petrescu s-a plâns de programul încărcat al lui CFR Cluj

Ardelenii au emoții înaintea meciului cu campioana Andorrei. Antrenorul Dan Petrescu își face și el griji din cauză că elevii săi nu au avut suficient timp de odihnă.

Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru. (n.r – dacă s-a gândit să pedepsească jucătorii) Doamne ferește! Ei dau tot ce au mai bun, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe.

N-am ce să reproșez ca atitudine. Ei vor, atât au putut ieri. Foarte cald, sunt obosiți, iar azi avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm. În Europa, toate meciurile sunt grele. Dacă se vor califica și ei (n.r – celelalte echipe românești) ca CFR în ultimii 5 ani, vor vedea și ei ce greu e pe două fronturi. Poate d-aia au și ei probleme. Când joci din trei în trei zile e greu.”, a spus Dan Petrescu, după eșecul cu FC U Craiova.