”Din start pare că nu e român”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a fascinat pe Panduru

Ioan Valentin Oprea 31.05.2023, 09:39
”Din start pare că nu e român”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a fascinat pe Panduru

Lamine Ghezali a făcut show în victoria categorică obţinută de Dinamo, în meciul tur al barajului cu FC Argeş. Jucătorul francez a marcat două dintre cele şase reuşite ale „câinilor roşii”. Ghezali a fost primul care a început festivalul de goluri de pe „Arena Naţională”.

Barasab Panduru a rămas impresionat de evoluţia fotbalistului în vârstă de 23 de ani şi crede că acesta este mult peste nivelul Ligii a II-a din România. Analistul tv nu este însă sigur dacă fotbalistul din Hexagon va face faţă cu brio rigorilor din Superligă.

Nu ştiu, poate că acum m-aş grăbi. Nu vreau să spun că da, dar golurile astea nu sunt la îndemâna oricui. Golurile astea sunt de un jucător care ştie ceva şi din start pare că nu e român (n.r. nu a căzut la golul patru marcat de Dinamo). Tot timpul nu a fost preocupat de adversar. Îşi vede de treabă mereu. Face lucrurile frumos şi îmi place. Acum vedem, prima liga este complicată”, a explicat Panduru, la Orange Sport.

Hagi îl doreşte la Constanţa

Evoluţiile bune ale lui Ghezali de pe parcursul acestui sezon nu au rămas trecute cu vederea. Marcator al 11 goluri pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, atacantul de 23 de ani ar fi intrat deja în atenţia lui Gică Hagi. Farul urmează să se despartă, în această vară, de cel puţin doi tineri jucători cu potenţial ofensiv, Adrian Mazilu şi Enes Sali. În acest context, Ghezali este văzut drept o bună soluţie pentru înlocuirea acestora.

Înainte de ajunge în curtea lui Dinamo, din postura de jucător liber de contract, Ghezali a îmbrăcat tricoul alb-verde al prim-divizionarei francece St. Etienne. Atacantul a bifat şapte prezenţe în prima ligă din Hexagon şi şi-a trecut în CV doar o singură reuşită. Ghezali a fost mai mult timp împrumutat de St. Etienne, evoluând în diviziile inferioare pentru Chateuroux şi Lyon La Duchere.

Urmăriți Playsport.ro și pe