Dinamo 7/9: Cum arată cursa disperată pentru Superligă și ce planuri de ultimă oră fac noii acționari

George Drafta 23.03.2023, 10:48
Dinamo 7/9: Cum arată cursa disperată pentru Superligă și ce planuri de ultimă oră fac noii acționari

Emisiunea difuzată pe siteul nostru, pe pagina noastră de Facebook şi pe canalul nostru de Youtube Playsport îl are ca invitat astăzi pe crainicul lui Dinamo, Nicu Grameni.

El se va afla în studio alături de Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea. Moderatorii cu care v-aţi obişnuit de mai bine de o lună. Nicu Grameni este autorul unei replici memorabile la ultimul meci jucat de dinamovişti pe teren propriu cu Gloria Buzău. Pe final de joc, atunci când o minge a ajuns în tribună acesta a făcut un apel inedit la fani să o restituie. 

Nicu Grameni
Nicu Grameni

„Ținând cont de situația materială a clubului, vă rugăm frumos să înapoiați mingea”, a fost anunţul venit de la staţia de amplificare.

Pe unii i-a făcut să zâmbească. Pe alţii să se gândească încă o dată la momentul greu pe care îl traversează clubul lor de suflet.

Amintiri din „Groapă”

Cu siguranţă că Nicu Grameni va mai povesti şi alte întâmplări haioase din timpul meciurilor la care a fost prezent din postura de crainic al lui Dinamo.

Dacă până mai ieri „presta” acest serviciu la arena din Ştefan cel Mare, el a fost nevoit să „colinde” sudul ţării în acest sezon. Dinamo a fost exilată la Clinceni sau Giurgiu din cauza intenţiei de modernizare a stadionului, iar acum roş-albii au găsit înţelegere pentru a disputa meciurile de acasă pe „Arcul de Triumf”.

Un nou investitor ?

Nu vor lipsi nici discuţiile despre posibilitatea apariţiei unui nou investitor la Dinamo. Numele lui Claudiu Florică a fost vehiculat în ultima vreme. Iar omul de afaceri a confirmat interesul.

Claudiu Florică
Claudiu Florică

Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalităţi, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veţi afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare.

E clar că totul se învârte în jurul lui. Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis «da» prima dată, doar că între timp s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, au fost cuvintele lui Florică, pentru Gsp, menite să le dea speranţe fanilor trupei din Ştefan cel Mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe