Dinamo 7/9 ediția cu numărul 11. Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo este invitatul lui Cătălin Mureșanu. Interviu premium cu Dumitru „Țețe” Moraru

Mihai Rosoiu 26.01.2023, 11:27

Continuă seria emisiunilor „Dinamo 7/9” cu o nouă emisiune de gală. Joi, în intervalul orar 7-9 PM (19-21), pe PlaySport.ro, canalul YouTube PlaySport și pagina de Facebook PlaySport.ro, puteți urmări ediția cu numărul 11.

Invitatul amfitrionului Cătălin Mureșanu este Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, cel care prezintă planurile începutului de an pentru cel mai galonat club din sportul românesc.

Într-un dialog direct, șeful din „Ștefan cel Mare” trasează bugetul pentru 2023, obiectivele pentru sporturile de echipă și individuale, vorbește despre planul prin care dorește să-l readucă în activitate pe Robert Glință, povestește cum Ion Țiriac a vrut să investească în insfastructura din Parcul Sportiv Dinamo, care sunt planurile pentru o nouă sală polivalentă în „Groapă” și prezintă țintele echipei de handbal masculin: Final Four, obiectivul posibil și necesar!

„Un singur Dinamo”. Ce s-a discutat, cine și ce așteaptă, care sunt speranțele. Detalii despre „noul stadion Dinamo”

Președintele Clubului Sportiv Dinamo atinge și cel mai fierbinte subiect pentru fanii dinamoviști, noul stadion din Ștefan cel Mare și aduce date noi despre proiect, demolare și construcție și le dă o veste extraordinară suporterilor. „Un singur Dinamo”, planul din spatele planului de reorganizare SC Dinamo 1948 SA. Detalii, negocieri și posibilitatea ca secția de fotbal a clubului sportiv și clubul din liga secundă să se unească.

„Țețe” la microfon. Portarul care a scris istorie în „Ștefan cel Mare” a revenit acasă. Interviu cu Dumitru Moraru

În partea a doua a emisiunii de JOI, echipa „Dinamo 7/9” propune, prin reporterul Silvian Bădulescu, un interviu de gală cu unul dintre marii portari pe care Dinamo i-a avut în decursul istoriei. Este vorba de Dumitru „Țețe” Moraru, cel care a fost cooptat, de curând, în postul de antrenor coordonator cu portarii în cadrul Academiei de Fotbal CS Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe