Dinamo 7/9, o nouă ediție de gală. Florentin Petre este invitatul lui Cătălin Mureșanu, Iulian Roșu, jucătorul lunii în echipa lui Ovidiu Burcă, își spune povestea în fața fanilor

Cătălin Mureșanu 08.12.2022, 19:01

O nouă ediție de gală a emisiunii „Dinamo 7/9” va avea loc JOI, 8 Decembrie, cu începere de la ora 19 și până la ora 21. Sau, 7-9 PM. Cătălin Mureșanu, moderatorul emisiunii care a a ajuns la „episodul 8”, propune doi invitați speciali în cadrul emisiunii care poate fi urmărită, în direct, pe site-ul PlaySport.ro, pe pagina de Facebook PlaySport.ro și pe canalul de YouTube – PlaySport.

„Când Nuova Guardia o cere, Florin Petre faci un gol”

Florentin Petre, gloria „câinilor” roșii și unul dintre jucătorii –simbol dintr-o generație de excepție a clubului din șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7- 9, vine la „Dinamo 7/9”! Fostul mijlocaș al „câinilor” este antrenor liber de contract și, împreună cu fanii dinamoviști, developăm amintiri prețioase, corbim de șansele de a reveni la echipa sa de suflet și cântărim actualitatea clubului la care s-a format.

Iulian – alb- Roșu

O altă surpriză pentru fanii dinamoviști o reprezintă discuția deschisă cu fotbalistul lunii de la Dinamo. Iulian Roșu, jucătorul venit în probe la Săftica care a reușit să se impună în garnitura lui Ovidiu Burcă, s-a transformat în titular și a reușit, în ultima perioadă, evoluții de excepție.

Vă așteptăm pe chat-ul emisiunii, cu întrebări, constatări, sugestii și reclamații

Și, nu în ultimul rând, invitatul principal al emisiunii „Dinamo 7/9” ești chiar tu, fanul dinamovist care vrei să știi tot despre clubul pe care-l susții. În concluzie, cu începere de la ora 19, cu întrebări, constatări, sugestii, reclamații, pe Facebook- PlaySport.ro, YouTube- PlaySport.ro și până la 21, „Dinamo 7/9”.

Urmăriți Playsport.ro și pe