Dinamo a ajuns pe ultimul loc între preferințele lui Ionuț Negoiță. “Îmi pierd timpul!”

Olteanu Ștefan 19.03.2022, 14:28
Dinamo a ajuns pe ultimul loc între preferințele lui Ionuț Negoiță. “Îmi pierd timpul!”

Ionuț Negoiță a renunțat la pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo în anul 2020, iar în ultimii doi ani echipa din Ștefan cel Mare nu și-a mai făcut loc între preferințele sale. Într-un interviu acordat recent, Ionuț Negoiță a spus că se uită foarte rar la meciurile „câinilor”, deoarece le consideră o pierdere de timp. De asemenea, omul de afaceri a continuat să facă afirmații dure și i-a luat peste picior pe cei din actuala conducere a clubului.

Dinamo, capitol închis pentru Ionuț Negoiță! Echipa de fotbal nu mai are loc între preferințele sale. „Îmi pierd timpul, nu mă uit la meciuri”

Au trecut aproape doi ani de când Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, iar în tot acest timp echipa de fotbal din Liga I și-a pierdut locul pe care îl avea între preferințele omului de afaceri.
Ionuț Negoiță s-a chinuit luni bune să o vândă pe Dinamo, în 2020, în încercarea de a-i oferi un viitor mai bun clubului. El a scos la vânzare echipa atunci pentru suma simbolică de 1 leu, însă datoriile nedezvăluite în totalitate la acea vreme erau uriașe. Din nefericire, pachetul majoritar de acțiuni care i-a aparținut lui Negoiță a fost cedat către spaniolii conduși de Pablo Cortacero, iar ce a urmat poate fi scenariul unui film de groază. Problemele lui Dinamo s-au adâncit și mai tare, iar de la plecarea lui Ionuț Negoiță echipa a evitat cu mari emoții retrogradarea.
În acest context, fostul șef al „câinilor” spune că parcursul echipei l-a determinat să se îndepărteze și mai tare de fenomenul alb-roșu:

Este o rază de speranță. Înțeleg că Academica Clinceni și Gaz Metan sunt ca și duse. Practic, locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, ca un cadou.

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out să se urce puțin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta

Sincer, m-am uitat sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, pentru că îmi pierd timpul”, a declarat Ionuț Negoiță, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Cum i-a luat peste picior pe cei din conducere. „Rămâne Mbappe liber de contract, poate e o soluție”

Aproape în fiecare fereastră de transferuri, Dinamo produce schimbări drastice la nivelul lotului și legitimează o mulțime de jucători. Cu toate acestea, fotbaliștii pe care îi aduce echipa din Ștefan cel Mare sunt liberi de contract și, drept urmare, așteptările de la ei nu pot fi prea mari.
În acest context, Ionuț Negoiță și-a permis să facă o glumă și să le dea un sfat actualilor șefi de la Dinamo. Kylian Mbappe rămâne liber de contract în vară, când îi va expira înțelegerea cu PSG. Astfel, ironic vorbind, poate ar fi momentul ca Dinamo să vină cu o propunere:

Dar știu că din vară Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție pentru sezonul următor. Ar exista un echilibru cu celălalt „Mbappe” de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai declarat Ionuț Negoiță, conform sursei citate.

Pablo Cortacero, spaniolul care a cumpărat acțiunile de la Ionuț Negoiță, a renunțat și el între timp la Dinamo. Așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, Dinamo are un nou acționar majoritar, iar acela este Dorin Șerdean!

Urmăriți Playsport.ro și pe