EXCLUSIV | Dinamo are un nou acționar majoritar! Totul a devenit oficial, iar Iuliu Mureşan e out din Ştefan cel Mare!

Olteanu Ștefan Cătălin Mureșanu 08.03.2022, 22:13

Dinamo are un nou acționar majoritar, iar acela este Dorin Șerdean. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de PlaySport.ro încă de la data de 1 martie, însă acum a devenit oficial. Firma Lotus, deținută în trecut de Pablo Cortacero, a fost preluată oficial de Dorin Șerdean și înregistrată la Registrul Comerțului. PlaySport a obținut în exclusivitate imaginea care dovedește totul. De asemenea, Iuliu Mureșan și-a anunțat plecarea de la Dinamo, în ziua în care clubul din Ștefan cel Mare a fost cuprins de un haos total.

PlaySport.ro a intrat în posesia documentului oficial! Dinamo are un nou acționar majoritar!

Dinamo are un nou acționar majoritar, este anunțul oficial care vine la finalul unei zile nebune pentru clubul din Ștefan cel Mare. Potrivit informațiilor obținute de PlaySport.ro, Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar de acțiuni al firmei Lotus, deținută în trecut de Pablo Cortacero. Informația a fost dezvăluită de PlaySport.ro încă de la data de 1 martie, însă marți seară s-a oficializat. Firma Lotus a fost înregistrată la Registrul Comerțului de Dorin Șerdean.

PlaySport.ro are dovada. Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo
PlaySport.ro are dovada. Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo

De asemenea, o altă informație de ultim moment este că Iuliu Mureșan a plecat de la Dinamo! Mureșan a fost dezamăgit de faptul că Flavius Stoican a fost îndepărtat de pe banca tehnică și, fără voia sa, a fost adus în loc Dușan Uhrin. Iar vestea că Dorin Șerdean a preluat oficial pachetul majoritar de acțiuni al clubului i-a pus capac lui Iuliu Mureșan. În acest context, el a ales să plece de la echipă și o lasă pe Dinamo fără administrator special.

Iuliu Mureșan a spus că dacă nu lucrează cu antrenorul adus de el, va pleca de la echipă. Iar în momentul în care l-a adus pe Flavius Stoican la Dinamo, Iuliu Mureșan i-ar fi transmis antrenorului că în cazul în care va fi demis, vor pleca amândoi.

Nici pe Bonetti, nici pe Rednic nu i-am adus eu. Probabil că PCH l-a adus pe Bonetti, iar de Rednic eu am aflat din presă. De-acum, dacă nu decid eu, voi pleca!”, amenința Iuliu Mureșan, la finalul anului trecut.

Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo. Oficial! Foto: PlaySport.ro
Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo. Oficial! Foto: PlaySport.ro

Jucătorii nu au reușit să îl convingă! Flavius Stoican chiar pleacă de la Dinamo

PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, marți dimineață, că Flavius Stoican pleacă de la Dinamo. Antrenorul s-a prezentat la baza de la Săftica, unde și-a dat demisia și și-a luat rămas bun de la jucători. Decizia lui Flavius Stoican a venit în urma protestelor vehemente ale fanilor, care i-au cerut demisia după ultima înfrângere din campionat, scor 1-4 cu CFR Cluj.
Mai mult, PlaySport.ro a aflat că fanii acționari din DDB au luat deja legătura cu Dușan Uhrin pentru a-l aduce la Dinamo în locul lui Stoican.

Lucrurile s-au complicat însă pe parcursul zilei. Flavius Stoican a beneficiat de încredere totală din partea jucătorilor, iar conducerea a făcut eforturi să îl convingă să rămână pe banca echipei. În urma acestor insistențe, Flavius Stoican s-a răzgândit și s-a arătat dispus să continue alături de Dinamo.

Totuși, ultimele informații obținute de PlaySport.ro dezvăluie că lupta dintre cele două tabere, una formată din jucători, Flavius Stoican și Iuliu Mureșan, iar alta formată din DDB, a continuat pe tot parcursul zilei. Și, conform PlaySport, lupta a fost tranșată în cursul acestei seri de DDB. Mai multe discuții au avut loc între liderii DDB, în frunte cu Elias Bucurică, și conducerea lui Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan. Rezultatul? Presiunea suporterilor a avut succes și Flavius Stoican ar urma să plece, în cele din urmă, de la Dinamo. Conform surselor Playsport, Flavius Stoican urmează să plece de la Dinamo miercuri dimineață, iar în locul său ar urma să vina Dușan Uhrin.

Urmăriți Playsport.ro și pe