Dinamo a cucerit Supercupa României la handbal. A reușit să învingă Steaua cu un scor zdrobitor VIDEO

Bădulescu Silvian 18.08.2022, 20:10

Dinamo a învins Steaua cu un scor zdrobitor, 32-24 și a cucerit Supercupa României la handbal masculin. Anul de excepție continuă pentru „dulăi”, care au mai adăugat un trofeu lângă cel din campionat și cel din Cupă, bifând astfel tripla!

Dinamo, de neoprit în derby! A învins Steaua cu 32-24 și a cucerit Supercupa României

Dinamo pare în continuare să nu aibă rivală atunci când vorbim despre handbalul masculin din țară, iar după succesele din Liga Națională și Cupa României, „dulăii” au învins Steaua cu un scor zdrobitor și au cucerit Supercupa!

Sub privirile a aproximativ 1.000 de suporteri care s-au aflat în tribunele Sălii Polivalente, Steaua nu a reușit să îi țină piept lui Dinamo decât în primele 15 minute. Ulterior, „dulăii” s-au desprins ușor și au intrat în avantaj la pauză, scor 16-12.

Dinamo a continuat să dicteze ritmul și în ultimele 30 de minute ale confruntării, iar pe final avantajul „dulăilor” s-a mărit considerabil. Dinamo s-a impus cu 32 – 24 în fața rivalei Steaua și a cucerit Supercupa României, bifând tripla pe plan intern.

Odată cu această victorie, elevii lui Xavi Pascual par să își fi luat deja în serios statutul de mari favoriti pentru sezonul 2022 – 2023 ce stă să înceapă.

Dinamo are nu mai puțin de 18 titluri cucerite în Liga Națională, iar în ultimii șase ani s-a impus de fiecare dată. De asemenea, în vitrina „dulăilor” se mai regăsesc șapte trofee de Cupa României și, grație succesului din acest an, alte cinci trofee de Supercupa României.

În 2020 câștigase Dinamo ultima oară Supercupa.

Ionel Dănciulescu și Marius Niculae i-au felicitat pe jucători. Momente de bucurie în Sala Polivalentă

La capitolul atmosferă, fanii Steaua pot spune că au câștigat în această seară. Aproximativ 1.000 de componenți ai galeriei Sud Steaua s-au aflat în tribunele Sălii Polivalente și au făcut spectacol.

Însă, cei care s-au bucurat la final au fost jucătorii lui Dinamo.

De asemenea, tot la finalul disputei, pe suprafața de joc au coborât Ionel Dănciulescu și Marius Niculae. Cei doi foști mari atacanți ai echipei de fotbal Dinamo și-au dorit să îi felicite pe jucători pentru performanța reușită.

Dinamo va debuta în noul sezon din Liga Națională pe 27 august, împotriva celor de la Buzău. De asemenea, începând din septembrie, programul „dulăilor” se va aglomera.

Elevii lui Xavi Pascual vor evolua şi în Liga Campionilor. Dinamo va juca în grupa A, cu PSG Handball, Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

Primul meci este programat pe 15 septembrie, pe teren propriu, contra nemților de la Magdeburg.

Luptă în patru pentru drepturile TV din handbalul românesc. Care este suma cerută de FRH.

Urmăriți Playsport.ro și pe