Dinamo a încercat să-i sufle lui Gigi Becali un jucător! De ce n-a mai ajuns atacantul în “Ștefan cel Mare”

Giosanu Catinca / 05.07.2021, 08:47
Dinamo a încercat să-i sufle lui Gigi Becali un jucător! De ce n-a mai ajuns atacantul în “Ștefan cel Mare”

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Echipa din șoseaua Ștefan cel Mare are datorii financiare de ordinul milioanelor de euro. A crezut că va avea de câștigat dacă îi va da o lovitură FCSB-ului. Mai exact, a încercat să-i sufle lui Gigi Becali un jucător, dar nu i-a ieșit. Despre ce fotbalist este vorba și care este motivul pentru care nu a mai ajuns atacantul în “Ștefan cel Mare”?

Dinamo a încercat să-i sufle lui Gigi Becali un jucător!

Dinamo a încercat să transfere un atacant străin care a impresionat în Liga 1. Jefte Betancor a fost extrem de aproape de formația roș-albă. Acest jucător se află pe lista lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a început să pregătească sezonul următor, iar după ce i-a adus la FCSB pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu, Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, afaceristul a pus ochii pe Betancor.

Jefte Betancor a rămas liber de contract, după ce s-a despărțit de formația din Ilfov. Internaționalul este acum la un pas să semneze cu vicecampioana României, chiar dacă Sepsi OSK se află și ea pe lista echipelor interesate de serviciile atacantului spaniol.

De ce n-a mai ajuns atacantul în “Ștefan cel Mare”

Gruparea din „Ștefan cel Mare” a discutat cu agentul lui Boe-Kane despre un posibil transfer al mijlocașului francez. Din anumite motive însă, cele două părți nu s-au înțeles în privința lui Jefte Betancor, susțin jurnaliștii de la ProSport.

Cel mai probabil, atacantul care a marcat 8 goluri și a oferit 2 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în sezonul 2020 – 2021 a ratat transferul din cauza situației incerte de la Dinamo. O vorbă din popor spune că tot răul este spre bine. De altfel, patronul FCSB-ului se luptă și el pentru Betancor. În cazul în care se va concretiza ceva, fotbalistul va avea o soartă mai bună sub aripa lui Gigi Becali. Cel puțin, își va lua salariul la timp.

În ceea ce-l privește pe Dusan Uhrin, acesta va reveni la Dinamo în zilele următoare. Antrenorul ceh mai are încă un an de contract la formația din „Ștefan cel Mare”, susține managerul sportiv de la Dinamo.

Mister este acasă, mai are contract un an. Se întoarce săptămâna aceasta. Așteaptă și domnia sa, la fel ca toți ceilalți, liniște și stabilitate. În primul rând să se scape de interdicția de a face transferuri.”, a declarat Mario Nicolae.