Gigi Becali renunță la favoritul lui Mihai Stoica! Fotbalistul are o clauză de transfer de 150 de milioane de euro

Ștefănescu Dragoș / 02.07.2021, 15:27
Gigi Becali renunță la favoritul lui Mihai Stoica! Fotbalistul are o clauză de transfer de 150 de milioane de euro

FCSB vicecampioana României este echipa care a mizat mereu pe tinerele talente. Se pare că lipsa de trofee din ultimii ani a schimbat puțin politica de transferuri de la FCSB. Patronul FCSB-ului pare să nu mai aibă răbdare cu tinerii fotbaliști. El vrea să se despartă de unii dintre ei. Astfel, Gigi Becali renunță la favoritul lui Mihai Stoica! Fotbalistul are o clauză de transfer de 150 de milioane de euro.

Gigi Becali renunță la favoritul lui Mihai Stoica! Fotbalistul are o clauză de transfer de 150 de milioane de euro

Internaţional U17 al României, Adrian Romeo Niţă este considerat un talent uriaş. El s-a născut la Slatina şi a început fotbalul la LPS Slatina El a fost cumpărat de FCSB în 2017. El a făcut parte din lotul cu care FCSB-ul a cucerit Cupa României în sezonul 2019-2020.

Adrian Niță (17 ani) a primit sezonul trecut șansa de a juca pentru prima echipă a FCSB-ului. Conducătorii  clubului au fost extrem de încântați de prestațiile tânărului fotbalist. Gigi Becali a fost atât de încâtat de Niță încât declara că tânărul jucător va valora în viitor 150 de milioane de euro.

Favoritul lui Mihai Stoica

La fel ca şi mulţi alţi tineri din lotul formaţiei roş-albastre, atacantul este unul dintre jucătorii în a cărui carieră, un rol important îl are Mihai Stoica. Oficialul FCSB a avut numai cuvinte de laudă pentru puştiul de 17 ani considerându-l un mare talent.

Pe Niţă îl văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el”, spunea MM Stoica despre Niţă, vara trecută.

Adrian Niță lăudat și de Eugen Trică

Eugen Trică a lucrat cu Niță la formația Turris unde tânărul fotbalist a fost împrumutat sezonul trecut. Tehnicianul a avut numai cuvinte de laudă pentru tânărul fotbalist pe care îl consideră viitor jucător al naționalei României.

Da, e un jucător foarte, foarte bun! Eu știu foarte bine ce poate! A fost cel mai bun cu Dinamo. Suferea mult când pierdea echipa sau făceam egal. Are o mentalitate bună și e un jucător de ultimii 30 de metri, pentru că dribilează în regim de viteză.

Driblează unul la unul, scoate oameni din joc, are execuții și chiar putea să înscrie cu Dinamo. E important să fie sănătos, să nu se accidenteze. Are un viitor frumos și va ajunge și la națională”, a spus Trică.

Cu toate că este considerat de multă lume un mare talent și un jucător de mare viitor, oficialii FCSB-ului consideră că un sezon de maturizare la un alt club i-ar stimula progresul. Deci este foarte probabil ca Niță să fie împrumutat la o altă echipă sezonul viitor.