Dinamo a mai dat o lovitură! Jucătorul dorit în Ștefan cel Mare a semnat. „Aveam nevoie de el”

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.02.2022, 09:33
Dinamo a mai dat o lovitură! Jucătorul dorit în Ștefan cel Mare a semnat. „Aveam nevoie de el”

Dinamo a realizat un nou transfer, chiar înaintea derby-ului cu Rapid de sâmbătă de pe Arena Națională. Oficialii „câinilor” au anunțat oficial ceea ce se știa deja de mai multe zile. Respectiv aducerea unui alt fotbalist rămas liber de contract în urma problemelor financiare de la Gaz Metan Mediaș.

Clubul din Ștefan cel Mare îi înregistrase deja pe Răzvan Grădinaru, Vlad Morar și Gabriel de Moura și îl dorea și pe Christian Irobiso. Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au confirmat public această informație încă de săptămâna trecută.

Florin Răducioiu a anunțat că Dinamo l-a legitimat pe Christian Irobiso

Exista însă la acel moment un impediment major în calea acestei mutări. Atacantul nigerian în vârstă de 28 de ani nu fusese încă declarat liber de contract de Comisiile de la LPF, odată cu restul colegilor săi.

Acest lucru s-a întâmplat însă în cele din urmă. Astfel că anunțul acestui transfer era doar o chestiune de timp, în condițiile în care cele două părți ajunseseră deja la un acord.

Iar anunțul a venit într-un final, prin vocea lui Florin Răducioiu. Team-managerul lui Dinamo a confirmat transferul lui Christian Irobiso și a subliniat importanța acestuia, în contextul în care Desire Segbe Azankpo, atacant venit de asemenea în această iarnă, se confruntă cu unele probleme medicale. Iar Flavius Stoican nu poate conta pe serviciile sale pentru moment.

Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru că Azankpo are probleme medicale. Se va întoarce săptămâna viitoare la București. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucători experimentați, care joacă în campionatul nostru și știu bine campionatul nostru”, a spus Răducioiu potrivit Telekom Sport.

Christian Irobiso devine astfel al patrulea atacant pe care Dinamo îl are în lot în acest moment, după Mirko Ivanovski, Dusan Celar și Desire Segbe Azankpo. De asemenea, nigerianul este transferul cu numărul 16 făcut de „câini” în această iarnă.

„Câinii roșii” profită pe toate planurile de problemele de la Gaz Metan

Alb-roșii profită din plin de haosul de la Gaz Metan Mediaș. Pe lângă faptul că au adus 4 fotbaliști de la echipa aflată în pragul falimentului, dinamoviștii au și trecut în clasament peste rivalii în lupta pentru evitarea retrogradării. Fără ca măcar să joace.

Clubul medieșean a fost din nou penalizat de Comisia de Disciplină pentru datoriile acumulate către jucători. De data aceasta cu 8 puncte. Astfel, Gaz Metan a rămas cu doar 14 puncte și a căzut sub Dinamo în clasament, care cu 16 puncte se află acum pe poziție de baraj.

Motivul real pentru care Iuliu Mureșan a acceptat să continue la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit tot

Urmăriți Playsport.ro și pe