Dinamo are portar! Iuliu Mureșan confirmă transferul lui Cristiano Figueiredo: „S-a rezolvat!” Vine și un atacant

Robert Zanfir / 20.01.2022, 21:33
Dinamo are portar! Iuliu Mureșan confirmă transferul lui Cristiano Figueiredo: „S-a rezolvat!” Vine și un atacant

Iuliu Mureșan confirmă venirea lui Cristiano Figueiredo la Dinamo. Portarul s-a despărțit de CFR Cluj și și-a dat acordul transferului în Ștefan cel Mare. Mutarea a fost anunțată de Cristi Balaj, în exclusivitate la Playsport.

Flavius Stoican a rezolvat una din marile bătăi de cap. Antrenorul a avut joi o conferință de presă în care a spus că așteaptă patru noi mutări. Între acestea, și aducerea unui portar. Roș-albii au rămas doar cu Mihai Eşanu şi Ştefan Fara, după ce Plamen Iliev a anunțat că nu va mai sta la club.

Dinamo are portar! Iuliu Mureșan confirmă transferul lui Cristiano Figueiredo: „S-a rezolvat!”

Cristiano Figueiredo a rămas liber de contract după ce a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru o despărțire amiabilă. Portarul a avut și varianta unui transfer în Portugalia, dar a preferat oferta celor de la Dinamo. Iuliu Mureșan a confirmat mutarea:

„Ne bucurăm că am rezolvat cu Figueiredo. Mâine semnează. De asemenea, vine şi un atacant, Nikola Mandic”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Fanatik. Conform sursei amintite, portarul va avea un salariu de 7000 de euro.

Transferul lui Cristiano Figueiredo la CFR Cluj a fost anunțat de Cristi Balaj, în exclusivitate la Playsport Live.

„Da, chiar azi am discutat cu Cristiano Figueiredo, nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Am stabilit condițiile prin care contractul va fi reziliat”, a declarat Cristi Balaj la Playsport Live.

Flavius Stoican: „Trebuie să fim foarte atenți!”

Flavius Stoican a avut, joi, conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș. Antrenorul a anunțat că așteaptă transferuri, dar a avertizat că acestea trebuie făcute cu mare atenție.

„Trebuie să fim foarte atenți la cei care voi veni. Nu e ușor. Trebuie să fim atenți la calitățile pe care le arată pe teren. Avem multe imagini în care sunt prezentate doar calitățile lor, așa că trebuie să vedem meciuri întregi pentru a vedea și cum reacționează când pierd mingea. Ridică mâinile sau se duc în apărare?!

Ne mai trebuie un atacant, pentru că Ivanovski are 3 galbene. Dacă e avertizat cu FC Argeș, atunci nu va juca împotriva celor de la FCSB. E important să mai vină un vârf.

Mai vreau un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar. Da, se negociază cu Cristiano Figueiredo. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, am ochit țintele. Dar avem un plafon salarial. Dacă un jucător vrea 10-15.000 de euro, atunci mergem la al doilea jucător de pe listă”, a declarat Flavius Stoican.

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Alin Buleică (30 de ani) și Thomas Chesneau au semnat cu echipa lui Flavius Stoican.