Lovitură anunțată de CFR Cluj: „Discutăm cu un atacant de Liga Campionilor!” Ce se întâmplă cu Alibec și Alex Chipciu | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 18.01.2022, 18:45
Lovitură anunțată de CFR Cluj: „Discutăm cu un atacant de Liga Campionilor!” Ce se întâmplă cu Alibec și Alex Chipciu | EXCLUSIV Playsport Live

Cristi Balaj a vorbit la Playsport Live despre transferurile de la CFR Cluj. Președintele lui CFR Cluj a discutat și despre plecarea lui Denis Alibec, dar și despre situația lui Alex Chipciu.

CFR Cluj va debuta în a doua jumătate a sezonului în derby-ul cu FCSB. Mihai Stoica a lansat mai multe ironii la adresa rivalei, înaintea partidei programate duminică, 23 ianuarie, de la 20:00.

Lovitură anunțată de CFR Cluj: „Discutăm cu un atacant de Liga Campionilor!” Ce se întâmplă cu Alibec și Alex Chipciu

Lider detașat în Liga 1, CFR Cluj își vede de treabă. Cristi Balaj a declarat la Playsport Live că echipa lui Dan Petrescu așteaptă un nou transfer de top.

„Din vară va veni Roger. Mai suntem în discuții cu un atacant de top, care a jucat în Champions League. Rămâne de văzut dacă se va concretiza sau nu acest transfer.

Clubul la care joacă e un nume important. Rămâne să vedem dacă vom reuși să îl aducem de la vară”, a dezvăluit Cristi Balaj în cadrul emisiunii Playsport Live.

Ce se întâmplă cu Denis Alibec?

Denis Alibec a fost scos din echipă de Dan Petrescu. Atacantul nu a fost luat în cantonament și își caută echipă. Cristi Balaj a dezvăluit că a fost dorit de Marius Șumudică la Malatyaspor.

„Chiar azi am vorbit cu el. E un jucător de calitate. Chimia e foarte importantă. Când vorbim de antrenor diferiți, vorbim și de stiluri diferite. Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl dorește Dan Petrescu în ofensivă.

Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva. Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini.

Au fost discuții cu echipa lui Șumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are și din România oferte.

Interesul lui Alibec este să joace, iar al nostru este să nu îl mai plătim.

Despre Jonathan Rodriguez:

El este acasă, nu s-a prezentat la programul echipei. I-am adus aminte că trebuie să fie prezent. Rămâne de văzut dacă va reuși să își găsească un contract.

Ajunge Alex Chipciu la Universitatea Craiova?

Are un salariu mare, dar este un jucător de calitate. A demonstrat, s-a pregătit foarte bine, chiar am discutat cu Dan Petrescu si este mulțumit.

A apărut o discuție, la Craiova, dar nu a fost nimic oficial. Deocamdată noi suntem mulțumiți de felul în care se pregătește. În condițiile în care am fi de acord să plece la Craiova și să plătim și o sumă din salariul lui, este greu să acceptăm așa ceva.

Chipciu este un jucător de calitate, este un jucător important, care s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă. Un alt fel de Chipciu decât cel pe care l-am găsit eu. Din discuțiile pe care le-am avut cu Dan Petrescu, este foarte foarte mulțumit de modul în care Chipciu s-a prezentat.

Dacă vom accepta ca el să plece, va fi din pricina salariului lui foarte mare.

Da, chiar azi am discutat cu Cristiano Figueiredo, nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Am stabilit condițiile prin care contractul va fi reziliat”, a declarat Cristi Balaj la Playsport Live.

Cristian Neguț, Sergiu Buș, Marko Dugandzic și Roger sunt transferurile rezolvate de CFR Cluj în această pauză de iarnă.