Dinamo – Chindia 0-1! Șansele „câinilor” de a ajunge în play-off scad dramatic după un nou eșec pe propriul teren! S-a jucat la minus 4 grade

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 21:53
Dinamo – Chindia 0-1! Șansele „câinilor” de a ajunge în play-off scad dramatic după un nou eșec pe propriul teren! S-a jucat la minus 4 grade

UPDATE, ora 21:57 / Chindia Târgoviște obține o victorie uriașă în lupta pentru o accedere surprinzătoare în play-off. Scor 1-0, pe terenul lui Dinamo, una dintre rivalele în lupta pentru un loc în primele șase. Chindia urcă pe locul 6, de play-off, cu 24 de puncte. În vreme ce Dinamo este pe opt, cu 19 puncte.


Min. 90+5. Fluier final. Dinamo pierde din nou pe propriul teren și ratează șansa de a urca pe un loc de play-off. Chindia se impune prin golul marcat de Berisha, în minutul 64.

Min. 74: Ahmed Bani scapă doar cu un cartonaş galben la o fază în care l-a lovit cu piciorul în faţă pe Dumitraşcu.

Min 64. 0-1. GOOOL Chindia. Berisha marchează, iar şansele lui Dinamo de a mai prinde un loc în play-off scad considerabil la acest scor. Centrarea lui Dumitrașcu, din corner, ajunge la Berisha, care reia excelent din voleu.

Min. 45. 0-0 la pauză. Foarte puţine lucruri de menţionat la capătul primei reprize. Condiţiile meteo au afectat jocul ambelor echipe.

Min. 1: A început partida.

Dinamo şi Chindia sunt din nou în luptă pentru acelaşi obiectiv în Liga 1. Sezonul trecut, cele două s-au chinuit până în ultima clipă să evite retrogradarea. Iar decizia FRF de a mări numărul de echipe le-a ajutat pe ambele să scape. De această dată, cele două formaţii se luptă pentru un loc în faza play-off a competiţiei.

După o primă parte a campionatului peste aşteptări pentru ambele. Asta, desigur, pentru că Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar jucătorii se îngrămădesc să îşi depună memorii. Este primul meci programat în etapa 17 şi se joacă pe un ger cumplit la Bucureşti: minus 4 grade Celsius.

Chiar dacă foarte mulţi jucători au plecat de la echipă în ultimele săptămâni, Ionel Gane a reuşit să alinieze un prim 11 competitiv. Şi elevii lui Emil Săndoi sunt într-o formă foarte bună, fără înfrângere în ultimele cinci etape de Liga 1. Iată formulele de start alese de cei doi antrenori. Poţi vedea aici cele mai tari faze ale partidei

Echipele de start în partida Dinamo – Chindia, din Liga 1

Dinamo (4-4-1-1): Eșanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, Radu – M. Crețu, P. Anton, Răuță, Fabbrini – V. Achim – Nemec
Rezerve: Mitrovic – Stan, Gol, Blejdea, Mihaiu, Borcea, Bani, Măgureanu
Antrenor: Jerry Gane

Chindia (4-4-2): Aioani – Căpușă, Pițian, P. Iacob, C. Dinu – Berisha, Rață, Dulca, Dumitrașcu – Florea, Popa
Rezerve: Moldovan – Martac, M. Costea, Atanase, Grassano, Yameogo, Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: „Dinamo” (București)
Arbitru: Horațiu Feșnic // A1: Alexandru Cerei; A2: Marius Marica

Urmăriți Playsport.ro și pe