Dinamo evită falimentul! Negocierile stagnează, jucătorii continuă să plece, echipa nu are antrenor. Comentăm cu o fostă mare glorie a ”câinilor”, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 08.07.2022, 15:48

Situația este în continuare tulbure la Dinamo, dar există, totuși, și o veste bună pentru fanii ”câinilor”: se evită falimentul!

Zăvăleanu a explicat că nu se pun problema de faliment în acest moment

Cu puțin timp înainte de a lua această decizie, Răzvan Zăvăleanu a demontat în mod ferm speculațiile legate de faptul că Dinamo ar putea intra în faliment în cazul în care nu se va face rost de niște bani până vineri.

„E o prostie mai mare decât cel care a scris-o. Şi ar trebui ca oamenii respectivi să se informeze jurnalistic de la oamenii care le pot spune nişte chestii. E o prostie. 

Se va merge între a identifica un investitor care să rezolve toate lucrurile, ceea ce ar fi extraordinar. Și a merge în continuare, cu greutăţi, dar a merge mai departe. Iar de aici până să spui că Dinamo închide vineri poarta… Asta e cu totul o altă discuţie. Este greu, ne străduim, avem resursele necesare să continuăm activitatea şi nu putem spune că, dacă nu vine un investitor, închidem poarta. Vedem ce se mai întâmplă”, a spus Zăvăleanu potrivit Orange Sport.

Fanii din DDB au anunțat că Răzvan Zăvăleanu chiar a devenit salvatorul lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu și-a depășit cu mult prerogativele pe care le are la Dinamo în acest moment, în încercarea disperată de a salva clubul din Ștefan cel Mare de la faliment. Fanii din programul DDB au anunțat că reprezentantul administratorului judiciar a plătit din propriul buzunar salariile pe o lună ale jucătorilor, pentru a câștiga puțin timp în perspectiva negocierilor pe care le poartă cu un posibil nou investitor.

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au dat garanții că în scurt timp se va rezolva problema noului administrator special, dar și cea a noului antrenor al echipei. Iar aceste lucruri vor fi posibile numai după ce clubul alb-roșu va avea un nou acționar majoritar.

Conform DDB, discuțiile în acest sens vor continua în perioada următoare. După gestul făcut de Răzvan Zăvăleanu, Dinamo a câștigat practic timp pentru a duce aceste negocieri la bun sfârșit fără a risca să intre în faliment, așa cum s-a discutat în spațiul public în ultimele zile.

Negocierile stagnează, jucătorii continuă să plece, echipa nu are antrenor. Comentăm cu o fostă mare glorie a ”câinilor”, la PlaySport LIVE!

Despre toate problemele de la Dinmao și cum ar putea fi ele rezolvate discutăm astăzi cu un fost jucător important din istoria lui Dinamo!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.