Dinamo își ia „La revedere!” de la Steliano Filip. Jucătorul e blocat psihic după conflictele avute în tricoul roș-alb

Giosanu Catinca / 12.01.2022, 17:05
Dinamo își ia „La revedere!” de la Steliano Filip. Jucătorul e blocat psihic după conflictele avute în tricoul roș-alb

Dinamo continuă să aibă probleme financiare, iar situația din campionat nu este deloc bună. Și de parcă nu era de ajuns, la echipa din ”Ștefan cel Mare” vor avea loc și plecări.

Steliano Filip nu mai vrea să joace pentru “roș-albi”. Detalii de ultim moment despre situația jucătorului.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo

Dinamo a pierdut meciul amical cu CS Mioveni, cu scorul de 0-2. Deși antrenorul principal de la Dinamo și-ar fi dorit să îi aibă la dispoziție pe toți jucătorii din lot pentru a vedea la ce nivel sunt, Steliano Filip nu a dorit să nu joace pentru gruparea „câinilor”.

După jocul de verificare, Flavius Stoican a explicat care este exact situația lotului lui Dinamo. El a spus, printre altele, că Steliano Filip va pleca în această iarnă din ”Ștefan cel Mare”.

”E blocat psihic”

Tehnicianul a explicat că decizia îi aparține în totalitate lui Steliano Filip. Se pare că fotbalistul se confruntă cu un ”blocaj psihic”, care ar fi apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat. Nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu.”, a declarat Flavius Stoican, conform digisport.ro.

”Mă voi baza pe jucătorii tineri”

Flavius Stoican a mai spus că, în a doua parte a sezonului, începută de Dinamo pe locul 15 în Liga 1, le va oferi mai multă încredere unor jucători tineri, ca Ionuț Amzar, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani sau Antonio Bordușanu.

Știu că timpul este scurt, suntem contra-timp, acum nu ne lamentăm că e timpul scurt. Indiferent câte transferuri vom face, dacă va mai veni cineva, mă voi baza pe jucătorii tineri, mă refer la Amzar, la Geani Crețu, la Mihaiu, plus cei care au mai fost la prima echipă. Mă refer la Bordușanu și la Bani. Nu mai sunt copii, trebuie să fie responsabili.”, a adăugat tehnicianul de 45 de ani.

Lotul lui Dinamo la amicalul cu CS Mioveni

Echipa de start: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, Radu – Răuța, Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski; Rezerve: Fara, Chioveanu, Giafer, R. Popa, Amzar, G. Crețu, Stan, Bani, G. Răducan.