Steliano Filip, făcut praf de Ioan Andone. „La câtă minte are…”

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.01.2022, 17:51
Steliano Filip, făcut praf de Ioan Andone. „La câtă minte are…”

Steliano Filip este considerat în acest moment unul dintre fotbaliștii problemă ai lui Dinamo. Alături de Cosmin Matei, fundașul stânga a stârnit o revoltă împotriva lui Mircea Rednic, înainte ca acesta să fie demis de la formația din Ștefan cel Mare. Din acest motiv, cei doi au fost excluși din lot de către fostul antrenor.

Se pare însă ei vor primi o nouă șansă în mandatul lui Flavius Stoican. Chiar și așa, asupra lui Steliano Filip vin în continuare valuri de critici din partea dinamoviștilor cu „pedigree”.

Steliano Filip, criticat dur de Ioan Andone

Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor al „câinilor”, care l-a antrenat pe Filip la Dinamo, pune la îndoială de această dată calitățile de fotbalist ale acestuia.

„Fălcosul” crede că Steliano trebuia să se impună până acum la Dinamo și, mai ales, ar fi trebui să se impună măcar la una dintre echipele din străinătate la care a evoluat. Andone pune aceste lipsuri ale lui Steliano Filip și pe baza faptului că jucătorul „nu are minte”.

Filip, câtă minte are el… N-are! El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă! Cea mai bună perioadă a lui ca fotbalist a fost la Dinamo!

Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are trei-patru experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supralicitează pe el, aici e problema”, a spus Ioan Andone potrivit as.ro.

Filip a intrat și în gura lui Ionel Ganea după ultimele evenimente de la Dinamo

Steliano Filip a mai fost atacant recent și de o altă glorie a lui Dinamo. Imediat după înlăturarea lui Micea Rednic, Ionel Ganea a spus în exclusivitate pentru playsport.ro că nu este deloc în regulă ca jucătorii să facă astfel de răzmerițe contra antrenorului. „Ganezul” i-a transmis lui Filip să își vadă de jocul lui, care de altfel a și suferit enorm în acest sezon de Liga 1.

O situație foarte neplăcută din toate punctele de vedere. Mi-e să nu ajungă ca Sibiul. Nu știu dacă domnul Mureșan este omul potrivit să conducă Dinamo. Ținând cont că la Sibiu a fost un management defectuos. Așa o văd și la Dinamo acum.

Eu zic că Mircea Rednic a fost potrivit pentru Dinamo, dar neavând jucători cu experiență… Și cred că și lui Flavius îi va fi foarte greu.

Eu nu am avut probleme cu Rednic. Mie mi se pare că unii jucători nu prea se respectau pe ei, colegii și antrenorul. Greșește foarte mult Filip. Nu știu cine o să țină un jucător ca el, nu numai la Dinamo. El a greșit în foarte multe meciuri, s-au luat multe goluri pe partea lui. Eu cred că ar trebui să fie mai concentrat la fotbal, să își vadă de treaba lui și să lase antrenorul să își facă treaba.

Alegerea pe care au făcut-o… (n.r. Flavius Stoican) Eu cred că fără jucători îi va fi foarte greu. Dacă rămân cu jucătorii ăștia nu se salvează de la retrogradare”, a spus Ganea la PlaySport Live.

Fostul atacant al lui Dinamo care a refuzat un salariu de 5 ori mai mare pentru a rămâne în Ștefan cel Mare. Cum a scăpat de obsesia pentru jocurile de noroc și cum putea ajunge să joace tocmai în Tanzania

Urmăriți Playsport.ro și pe