Dinamo, la un pas să îl piardă pe Deian Sorescu. Răsturnare de situație pe ultima sută de metri

Bordei Radu / 17.09.2021, 11:46
Dinamo, la un pas să îl piardă pe Deian Sorescu. Răsturnare de situație pe ultima sută de metri

Deian Sorescu este, în acest moment, cel mai important jucător de la Dinamo. Fanii speră ca jucătorul de bandă să revină la forma de la începutul sezonului și să ajute echipa să urce în clasament. Totodată, Sorescu este așteptat să aducă și niște bani frumoși la echipă, după un eventual transfer.

Câinii erau, totuși, la un pas să rămână fără vedeta lor, fără a încasa niciun ban. Ar fi fost o lovitură dură pentru club. Din fericire pentru alb-roșii, fanii au intervenit din nou și au reușit să îl întoarcă din drum pe fotbalist.

Fanii din DDB l-au convins pe Deian Sorescu să rămână la Dinamo. Suma plătită de suporteri către fotbalist

Deian Sorescu a recunoscut că nu mai este atât de îngrijorat de situația financiară de la echipă. Asta și pentru că problemele cu restanțele s-au rezolvat, în mare parte. Fanii-acționari i-au achitat o mare parte din restanțele financiare pe care le avea clubul față de el până la intrarea în insolvență. Căpitanul echipei se înscrisese la masa credală și solicita o datorie de 24.600 de euro. Aici erau incluse salariul integral pe luna mai, adică 9.000 de euro, alți 8.100 de euro pentru perioada 1-27 iunie, plus bonusuri de performanță de 7.500 de euro.

Între timp, însă, fanii din DDB s-au mișcat și au negociat intens cu fotbalistul. Acționarii se temeau că jucătorul ar putea pleca gratis de la echipă. Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo i-a dat 18.600 de euro în baza unui contract de cesiune de creanță încheiat la 5 august 2021.

Până în acest moment, fotbalistul nu a mai solicitat restul banilor, așa că situația pare să se fi reglat. Iar acum Sorescu este așteptat să ajute echipa și de pe teren.

Cine îl va antrena pe Sorescu în viitor? Nimeni nu știe cine va antrena Dinamo

Deian Sorescu și colegii lui vor fi antrenați, pentru moment, de interimarul Sorin Colceag. Dario Bonetti încă nu a semnat rezilierea contractului, dar nici nu va mai pregăti formația. Până în acest moment, toți antrenorii contactați nu s-au înțeles cu conducerea cîinilor sau au refuzat din start. Rând pe rând, Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Vasile Miriuță sau Ilie Poenaru au declinat oferta lui Iuliu Mureșan.

Cu toate acestea, „Strâmbul” ar putea să fie convins să revină la echipă. Acesta ar putea aduce și niște potențiali finanțatori, iar fanii i-au promis mână liberă la echipă. Rednic nu mai este nici în conflict cu Iuliu Mureșan, așa că zilele acestea se negociază cu antrenorul eventuala revenire în Ștefan cel Mare.