Dinamo nu concepe să piardă „finala” pentru play-off cu Poli Timișoara. „În mod normal suntem favoriți” – EXCLUSIV

Radu Bordei 09.03.2023, 22:35
Dinamo nu concepe să piardă „finala” pentru play-off cu Poli Timișoara. „În mod normal suntem favoriți” – EXCLUSIV

Dinamo trebuie să bată Poli Timișoara ca să meargă în play-off. Bănățenii sunt într-o situație foarte grea, dar „câinii” vor să își ia toate măsurile de siguranță, pentru a evita un dezastru. Arena „Arcul de Triumf” va fi plină.

Andrei Nicolescu, încrezător înainte de meciul cu Poli Timișoara. „Pe foaie nu avem probleme”

Dinamoviștii sunt încrezători înaintea meciului, chiar dacă timișorenii sunt un rival tradițional. Echipa de pe Bega este, însă, în subsolul clasamentului, dar Ovidiu Burcă are grijă să își monteze fotbaliștii pentru a evita un dezastru. Președintele executiv Andrei Nicolescu este și el încrezător în șansele echipei

În mod normal, șansele sunt de partea noastră, dar știți că nu joacă hârtia niciodată. Totuși vroiam să vă spun că am observat un lucru care mă bucură. Am fost de curând la Săftica pentru a vorbi cu câțiva tineri jucători care au o situație contractuală complicată. Dar toți mi-au spus că nu îi interesează nimic, așteaptă acest meci, doar asta contează. Asta denotă că Ovidiu a reușit să îi monteze să stea concentrați pe acest meci, considerat o finală. Asta chiar dacă suntem favoriți clar.

Noi în România avem mentalitatea asta, la orice eșec bocim, la victorie facem petrecere. Din punctul meu de vedere contează foarte mult drumul spre victorie, mai mult chiar și decât victoria. Eu sunt foarte încrezător pentru acest meci, a declarat Nicolescu, la emisiunea „Dinamo 7/9”

Se joacă cu tribunele pline pe „Arcul de Triumf”

Fanii dinamoviști au anunțat că nu se mai găsesc bilete pentru meciul de duminică. Se va juca cu casa plină, iar noii șefi ai clubului se gândesc deja la viitor.

Ne așteptam că vom juca cu stadionul plin. Chiar ne întrebam dacă ar avea sens să mergem pe Arena Națională. Noi ne dorim să obinuim fanii cu prezența masivă la teren. Dacă vom trece de acest test și vom juca în play-off cu casa închisă, dacă vom crea emoție și suporterul va simți că e tratat cu respect, atunci vom avea nevoie, cred eu, de un stadion mai mare.

Să nu uităm că poate fi un duel și cu Steaua, poate jucăm cu ei pe final, cu promovarea pe masă. Vă dați seama ce va fi atunci, a comentat Nicolescu

În tribune va fi prezent și un grup important de suporteri rapidiști, care vor susține pe Poli, echipă înfrățită cu giuleștenii.

Mergem la meciul cu Dinamo ca să ne susținem frații de la Timișoara. Vom fi acolo! Oaspeții vor avea în jur de 700-800 de bilete, iar noi, în limita acestora, vom fi acolo, alături de ei, a comentat liderul Peluzei Nord Rapid, Liviu Ungurean

Urmăriți Playsport.ro și pe