Nicolae Badea, omul care i-a scăpat pe dinamoviști de Șerdean. „Fără el, nu eram aici”

Radu Bordei 09.03.2023, 21:26
Nicolae Badea, omul care i-a scăpat pe dinamoviști de Șerdean. „Fără el, nu eram aici”

În emisiunea „Dinamo 7/9”, noul președinte executiv din Ștefan cel Mare i-a surprins pe toți criticii lui Nicolae Badea. Fanii dinamoviști nu au văzut cu ochii buni implicarea fostului acționar la Echipă, dar Nicolescu a explicat cum a ajutat acesta la obținerea pachetului majoritar.

Nicolea Badea, secretul din spatele negocierilor cu Dorin Șerdean

Fostul acționar dinamovist s-a implicat și el în discuțiile dintre grupul condus de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu și Dorin Șerdean. Acesta din urmă a fost de acord cu cedarea pachetului majoritar, într-un final. Și contribuția lui Nicolae Badea a fost una importantă. Iar Andrei Nicolescu a recunoscut că nu este exclusă o colaborare viitoare.

Domnul Badea a stârnit multe controverse și discuții. Eu vreau să spun doar că domnia sa a fost un sprijin important pentru noi în discuția cu Șerdean. Datorită acestui lucru suntem aici și datorită acestui lucru suntem aici. Avem o relație foarte bună, am făcut schimb de idei, am discutat principial. Chiar am convenit că vom comunica des și vom vedea care idei se potrivesc pentru binele lui Dinamo. Dar, repet, a ajutat foarte mult în discuțiile cu Dorin Șerdean, a explicat noul președinte, în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”

Cum va decurge colaborarea cu fanii din DDB. „Am invidiat proiectul lor”

Andrei Nicolescu s-a implicat în trecut la Rapid, unde a pus un umăr la evitalizarea clubului. Chiar dacă acesta i-a părăsit pe giuleșteni, după un conflict cu Victor Angelescu, Nicolescu regretă că nu a găsit și la Rapid o emulație așa cum a fost cea creată de implicarea fanilor grupați în jurul proectului DDB.

Acum 3 ani invidiam proiectul DDB. Am dat cu ochii de el și l-am invidiat, m-a impresionat puterea comunității. Ei au făcut, în condițiile date exact ce trebuiau să facă. Chiar dacă sunt voci care spun că de ce au dat împrumut sau că au luat nu știu ce alte măsuri financiare, tocmai aceste decizii ne ajută pe noi să putem analiza mai bine anumite aspecte pentru viitor, a precizat Andrei Nicolescu

Președintele nu vrea ca suporterii să se îndepărteze de conducerea clubului, dimpotrivă. DDB va avea un cuvânt de spus în viitoarea administrație. Mai ales că, fără implicarea lor, probabil Dinamo nu ar mai fi existat.

De la început am spus tuturor oamenilor cu care am discutat de proiect că vreau să lucrez alături de suporteri, dar și de clubul sportiv. Cu suporterii avem un agreement să aibă reprezentant în viitorul Consiliu de Administrație, a încheiat Nicolescu

Urmăriți Playsport.ro și pe