Dinamo nu renunță și face primul transfer din această iarnă. A „furat” căpitanul unei alte echipe din Liga 1

Olteanu Ștefan / 04.01.2022, 19:46

Dinamo a realizat primul transfer din această iarnă. Echipa antrenată de Flavius Stoican se va baza de acum și pe serviciile lui Răzvan Patriche, fundaș central de 35 de ani. În prima parte a sezonului, Patriche s-a aflat sub contract cu Academica Clinceni.

Răzvan Patriche și-a reziliat contractul cu Academica Clinceni și a bătut palma cu Dinamo! Primul transfer realizat de „câini” în această iarnă

Răzvan Patriche, fotbalist cu peste 200 de meciuri jucate în primele două ligi ale României, este primul transfer realizat de Dinamo în această iarnă.
Patriche și-a reziliat contractul cu Academica Clinceni, formație cu care se afla sub contract din iulie 2018. În acest sezon, fundașul central de 35 de ani a fost jucător de bază pentru Academica și a evoluat în 17 din cele 21 de meciuri de Liga I. De asemenea, el era și căpitanul ilfovenilor.
Însă, nemulțumit de situația financiară a clubului, Patriche a preferat să își rezilieze contractul.
Site-ul digisport.ro anunță că Patriche și-a găsit deja un nou angajament și a semnat cu Dinamo. Conform sursei citate, veteranul de 35 de ani va evolua în Ștefan cel Mare timp de un sezon și jumătate.

De-a lungul carierei, Răzvan Patriche a mai evoluat pentru Sportul Studențesc, ASA Tîrgu Mureș, Universitatea Craiova și CS Afumați.

Răzvan Patriche nu este singurul fotbalist care a părăsit-o pe Academica Clinceni. William De Amorim, Moulin, Vellios și Achim au luat aceeași decizie. De asemenea, în următoarele zile ar putea avea loc și alte plecări de la gruparea ilfoveană.

Academica Clinceni este singura formație aflată sub Dinamo în clasamentul Ligii I. Ilfovenii au doar 11 puncte după 21 de meciuri jucate, în timp ce dinamoviștii cu un punct mai mult.

Flavius Stoican speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. „Ar fi ceva extraordinar”

Dinamo nu se oprește doar la transferul lui Răzvan Patriche. Conducerea clubului are în plan să îi aducă și alți jucători lui Flavius Stoican în această iarnă.
De negocieri se vor ocupa exlusiv antrenorul și administratorul special Iuliu Mureșan.
La sosirea în țară, Flavius Stoican a declarat că „ar fi o mare bucurie” dacă ar salva-o pe Dinamo de la retrogradare:

Ar fi ceva extraordinar să o salvez pe Dinamo. E clar că nu e ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă voi reuși”, a spus Stoican, care urmează să fie prezentat oficial la Dinamo pe 5 ianuarie.

Cel mai probabil tot atunci va fi prezentat și Răzvan Patriche, dar și Florin Răducioiu, noul team manager al lui Dinamo.

Flavius Stoican speră ca Deian Sorescu să nu plece. „Am nevoie de el”.