Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă. Discuții avansate pentru revenirea iernii în Liga I

Gabriel Peneș 28.01.2021, 19:43
Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă. Discuții avansate pentru revenirea iernii în Liga I

Măsuri de „avarie” în Ștefan cel Mare! Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă. Discuții avansate pentru revenirea iernii în Liga I. Culmea, e vorba de un jucător ce o poate băga pe Dinamo în faliment. Litigiul între club și portarul Riccardo Piscitelli e încă pe masa șefilor de la FIFA.

Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă

Trupa lui Ionel Gane încă speră în minuni. Au fost realizate deja trei transferuri în 2021: Blejdea, Nepomuceno și Steliano Filip. Dinamo pregătește acum o nouă repatriere importantă. Este vorba de portarul Riccardo Piscitelli, fost echipier al „cîinilor” în sezonul trecut. Piscitelli a confirmat discuțiile dintre Dinamo și actuala lui echipă, Nacional Funchal, din liga secundă portugheză. El a lăsat, însă, de înțeles lasă că ar refuza, cel puțin pentru moment, o revenire în „Groapă”.

„Am înțeles că Dinamo m-a dorit, că oficialii celor două cluburi au vorbit azi, dar portughezii vor să continuăm împreună. Mulțumesc tuturor de apreciere, mergem înainte, cine știe… Să fim sănătoși până atunci!”, a declarat portarul italian pentru GSP.ro. Situația e destul de serioasă în privința goalkeeperilor dinamoviști. Titularul Mihai Eșanu (22 de ani) are câteva probleme medicale și are doar 4 meciuri în Liga 1. Rezerva lui este tânărul Aleksandr Mitrovic (17 ani) încă nu e debutat în prima divizie. Deși se orientaseră inițial către rusul Yuri Logidin, acesta a preferat să semneze cu echipa greacă Geanina.

Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă
Dinamo pregătește o nouă repatriere importantă. Portarul Piscitelli a jucat în Ștefan cel Mare în sezonul trecut/Sursa foto: doardinamo.ro

Discuții avansate pentru revenirea iernii în Liga I

Oficialii din Ștefan cel Mare speră să-l ia pe Piscitelli, în condițiile în care nu mai este portarul titular de la Nacional Funchal (locul 14 în Portugalia). În iulie 2020, portarul crescut de AC Milan s-a despărțit de Dinamo. El s-a înțeles cu șefii clubului să primească salariile restante, în valoare de 24.000 de euro. Piscitelli a primit o sumă de bani de pe urma unor negocieri purtate cu DDB, dar nu pe toți care i se cuveneau, susține el. Deranjat de acest lucru, Piscitelli a decis să depună memoriu la FIFA, prin care cere banii aferenți întregului contract, care expira în vara lui 2022. În total, portarul italian ar avea de primit aproximativ 168.000 de euro în cazul în care ar câștiga litigiul.

Speța merge în continuare la FIFA, dar sunt deschis la negocieri, doar că nu am cu cine să vorbesc. Eu am renunțat la foarte multe oferte pentru Dinamo, dar am fost tratat incorectÎmi pare rău de suporterii dinamoviști și întotdeauna voi fi recunoscător fanilor pentru dragostea cu care m-au înconjurat. Eu rămân un fan al lor. De asta sunt încă deschis, chiar dacă și-au bătut joc de mine”, a declarat Piscitelli, pentru GSP.ro.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe