Dinamo a fost părăsită de doi jucători. Unul dintre ei a marcat un golazzo în fața lui FCSB

Catinca Giosanu 28.01.2021, 15:39
Dinamo a fost părăsită de doi jucători. Unul dintre ei a marcat un golazzo în fața lui FCSB

Echipa din Ștefan cel Mare a fost părăsită de încă doi jucători. Unul dintre ei a marcat un golazzo în fața lui FCSB, care este liber în acest moment.

Dinamo a fost părăsită de doi jucători

Andrei Sin (29 de ani) și Andreas Mihaiu (22 de ani) au rămas liberi de contract, iar Dinamo este obligată să achite salariile restante din perioada septembrie – decembrie 2020.

Mai mult decât atât, Diego Fabbrini a solicitat și el rezilierea contractului și plata salariilor restante, însă a primit un nou termen, 3 februarie. La fel au pățit și Florin Bejan și Ionuț Șerban, alți doi jucători din lotul ”câinilor” care au depus memoriu.

La începutul anului, ”Doar Dinamo București” (DDB) anuța că Diego Fabbrini se află printre jucătorii care au acceptat să rămână la Dinamo cu un salariu micșorat pentru o perioadă. Acum însă, mijlocașul s-ar fi răzgândit, iar la începutul lunii februarie ar putea rămâne liber de contract.

Memoriul lui Mihai Popescu a fost respins, însă jucătorul aflat acum în Scoția, la Heart of Midlothian, poate face recurs.

Diego Fabbrini este favoritul fanilor, care speră să îl țină la echipă și pentru restul sezonului
Diego Fabbrini este favoritul fanilor, care speră să îl țină la echipă și pentru restul sezonului

Reacția lui Florin Manea

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal a luat hotărâri în cazul jucătorilor de la Dinamo care și-au depus memorii pentru salariile restante.

Florin Manea, agentul mijlocașului, spune că este vorba de o neînțelegere, iar Diego Fabrinni va evolua în continuare în ”Ștefan cel Mare”.

Nu, este vorba despre o neînţelegere, Diego nu s-a răzgândit. Nu au apucat sa retragă memoriul la timp. Fabbrini s-a înţeles cu DDB, totul este în regulă, continuă la Dinamo”, a explicat Florin Manea pentru Digi Sport.

Dinamo a rămas fără Sin și Mihaiu

Iată cum arată deciziile de încetare a contractelor celor doi jucători:

”SIN ANDREI DUMITRU vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs.

MIHAIU MIRCEA ANDREAS vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs.”, se arată în documentul oficial.

Urmăriți Playsport.ro și pe