Dinamo, refuzată și de arbitri. Andrei Chivulete a închis ochii la penalty-ul provocat de Căpușă. Decizie scandaloasă cu Chindia

Robert Zanfir 01.04.2022, 22:10

Andrei Chivulete a refuzat să îi acorde lui Dinamo un penalty la hențul lui Tiberiu Căpușă. Faza s-a petrecut în repriza a doua a partidei cu Chindia Târgoviște, care a contat pentru runda a treia din play-out.

Gabi Torje declara la Playsport Live că partida cu Chindia va fi finala pentru campionat. În cazul unei victorii, Dinamo ar fi îndreptățită să spere până la final pentru salvarea directă de la retrogradare.

Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo

Dinamo și Chindia au terminat la egalitate prima repriză, 0-0, deși Steliano Filip putea deschide scorul înaintea pauzei. Fundașul a întârziat șutul și a ratat din fața lui Căbuz.

Dimamo a intrat mai decisă în repriza a doua, iar Grădinaru a avut șansa unui șut de la mare distanță. Mingea, care se ducea bine spre poarta rivalilor, a fost blocată cu mâna de Tiberiu Căpușă.

Acesta se afla pe linia careului mare, iar oaspeții au cerut acordarea loviturii de la 11 metri. Totuși, Andrei Chivulete, excelent plasat, a refuzat să fluiere lovitură de la 11 metri (Min54).

Vlad Morar, al doilea gol pentru Dinamo

Bucuria dinamoviștilor a venit din partea lui Vlad Morar. Atacantul a tras de el, deși acuza probleme medicale. Iar răspunsul a venit în minutul 66. Morar a driblat tot ce i-a ieșit în cale și l-a plasat pe Căbuz.

„Nu ştiu dacă vom scăpa de baraj, depinde foarte mult de cum vom juca în următoarele meciuri. În acelaşi timp contează şi ce fac echipele contracandidate. Dacă ei pierd trebuie ca noi să câştigăm. Trebuie să rămânem concentraţi la joc şi vom vedea ce se va întâmpla. Jucătorii trebuie să rămână sub această presiune a performanţei”, a declarat Uhrin Jr.

Problemele continuă pentru Dinamo

Dusan Uhrin s-a plâns de problemele medicale fără final. Torje și Matei au lipsit cu Chindia. Antrenorul a trebuit să mai adauge o durere de cap după partida de la Ploiești. Andrei Radu s-a accicentat și a fost înlocuit în minutul 40.

Săptămâna aceasta am avut câţiva jucători accidentaţi, cum ar fi Torje sau Matei, care nu s-au antrenat. Încercăm să fim cât mai bine, toată lumea să fi pregătită. Nu ştiu dacă voi folosi jucătorii care nu s-au antrenat în această săptămână pentru că este dificil.

Avem o mulţime de jucători cu probleme. Această situaţie a fost de când am venit aici. Încercăm să punem în teren cei mai buni jucători pe care îi avem. Vom face tot ce putem pentru a câştiga acest meci. Sunt puţin îngrijorat pentru jucătorii care nu s-au putut antrena, a fost şi această pauză tu campionat,
Dusan Uhrin

Chindia Târgoviște – Dinamo. ECHIPELE DE START:

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Butean – A. Șerban, Popadiuc, Passaglia, Roumpoulakou – Sila, Chunchukov
Rezerve: D. Moldovan – M. Șerban, Cherchez, Kocic, L. Corbu, Chamed, C. Dinu, Jipa, M. Martac
Antrenor: Emil Săndoi

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, A. Radu – A. Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip – Irobiso, V. Morar
Rezerve: Cristiano – Ehmann, R. Grigore, G. De Moura, G. Crețu, Buleică, Ivanov, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti), George Neacşu (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti)