Dinamo riscă să-l piardă și pe Paul Anton, pentru doar 200.000 de euro! ”Nu se poate continua așa!”

Gabriel Eșanu 05.01.2021, 11:26
Dinamo riscă să-l piardă și pe Paul Anton, pentru doar 200.000 de euro! ”Nu se poate continua așa!”

Paul Anton a fost printre puţinele transferuri reuşite pe care Dinamo le-a făcut în ultima perioadă. Mijlocaşul a venit din Rusia, după ce s-a despărţit de Samara. A jucat 9 partide pentru „roş-albi” şi a marcat de trei ori. Cota sa este una excelentă, un milion de euro conform Transfermarkt. Anton are şi 12 selecţii pentru prima reprezentativă a României. Conform Digi Sport, fotbalistul ar putea să plece însă pe o sumă mult mai mică. 200.000 de euro ar fi oferta pe care Dinamo ar avea-o pentru fotbalistul în vârstă de 29 de ani.

Paul Anton, ultimatum pentru oficialii lui Dinamo! Ar putea să îşi depună memoriu pentru a fi liber de contract

„Situaţia ar putea fi chiar mai complicată pentru Dinamo, în cazul în care fotbalistul va decide să depună memoriu. Ar putea fi declarat liber de contract, pentru că nu şi-a primit salariile. Iar clubul din Ştefan cel Mare ar rămâne doar cu datoriile. Fotbalistul a anunţat clar că nu va mai accepta ca această situaţie să continue.

Este o situație foarte grea, foarte dificilă, instabilitatea asta ne-a apăsat. E clar că dacă nu se vor schimba lucrurile, nu se poate continua așa. O să am o discuție la club, să vedem ce gânduri sunt. Am o familie, sunt responsabil pentru asta. N-am încasat nimic de când am venit, doar două bonusuri care au fost plătite de către fani”, a povestit Paul Anton după ultimul meci din Liga 1.

Şi antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, se teme că ar putea să îl piardă pe Paul Anton. În plus, la fel ca şi internaţionalul român, sunt şi alţi jucători care vor să plece de la echipă. Dinamo ar putea să rămână fără jucători până la reluarea campionatului, programată pentru săptămâna viitoare.

„Am vorbit cu Paul (n.r Anton) mai devreme şi nu mi-a spus nimic. Sunt convins că are oferte, avand in vedere situația asta de la club, toți se gândesc să plece. E clar! Sunt destule probleme și sunt destul de grave. Am auzit multe, niciunul nu mi-a spus că pleacă.

Au depus multe notificări, memorii și așteaptă să vadă dacă lucrurile devin mai bune săptămâna asta. E foarte greu, dacă îmi pleacă jucătorii ăștia e foarte greu. Cine îți vine în condițiile astea la Dinamo? E foarte greu. Echipa arată bine, dar dacă pleacă 3-4 jucători de bază nu rămâne decât un alt obiectiv și cu altcineva”, a spus Jerry Gane pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe