DDB a convins două dintre vedetele lui Dinamo să semneze contracte noi. La câți bani au renunțat!

Marian Cărăvan 04.01.2021, 15:59
DDB a convins două dintre vedetele lui Dinamo să semneze contracte noi. La câți bani au renunțat!

Fanii lui Dinamo se implică activ în viața echipei din Ștefan cel Mare. Nu de puține ori, ultrașii au reprezentat colacul de salvare al „câinilor”, care s-au confruntat cu numeroase probleme financiare. Ultrașii din programul DDB au apelat acum la sentimentalisme și au convins două dintre dintre vedetele lui Dinamo să semneze contracte noi.

Două dintre vedetele lui Dinamo au fost convinse să semneze contracte noi

Fanii-acționari de la Dinamo se zbat ca gruparea din Ștefan cel Mare să nu dispară de pe harta fotbalului românesc. Sunt o prezență activă în viața echipei și au ajuns chiar să plătească ei jucătorii. Sunt probleme mari la acest capitol. Deseori, jucătorii au ajuns în situația de a trăi de pe urma banilor strânși de suporterii din programul DDB. Fanii au apelat acum la latura sentimentală și i-au convins pe unii dintre jucători să nu depună memorii pentru neplata salariilor. Pe alții i-au convins să semneze noi contracte, pe sume mult mai mici.

Două dintre cedele lui Dinamo au fost convinse să semneze contracte noi. Fanii au reușit să-i convingă pe căpitanul Ante Puljic și pe Diego Fabbrini să accepte reducerea la jumătate a contractelor pe care le aveau cu gruparea din Ștefan cel Mare. În noile condiții. până la finalul acestui sezon, Puljic va avea un salariu de 7.000 de euro pe lună, în timp ce Fabbrini va avea 8.000 de euro lunar, precizează Fanatik.

Fanii din DDB au convins doua dintre vedetele lui Dinamo sa semneze contracte noi
Fanii din DDB au convins doua dintre vedetele lui Dinamo sa semneze contracte noi

Dinamo și-a reluat pregătirile la Săftica

Dinamo, care și-a reluat pregătirile duminică, 3 ianuarie, la baza de la Săftica, a supraviețuit în ultima perioadă datorită sprijinului venit din partea fanilor înscriși în programul DDB. Cotizațiile suporterilor au fost folosite mai ale pentru plata salariilor jucătorilor. Așa s-a întâmplat și acum. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Chiar și cei care au acceptat rezilerea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memorii.

„O informație foarte importantă este legată de plățile către jucători din banii strânși prin Program DDB. Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții. De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez”, au scris fanii din Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

La finalul turului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte. În prima etapă a returului, Dinamo joacă pe terenul celor de la Hermannstadt. Pe banca tehnică a „câinilor” ar putea sta italianul Dario Bonetti.

Urmăriți Playsport.ro și pe