Dinamo va juca pe un stadion modern în Liga 2! „E extraordinar”

Catinca Giosanu 27.07.2022, 23:51
Dinamo va juca pe un stadion modern în Liga 2! „E extraordinar”

Dinamo a primit o veste extraordinară înaintea startului Ligii 2. Ovidiu Burcă a dezvăluit unde urmează să dispute meciurile de pe teren propriu formația din șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Veste uriașă pentru Dinamo

Tehnicianul român a declarat că Dinamo va juca, mare parte din meciurile de pe teren propriu din Liga 2 pe stadionul Arcul de Triumf. Oficialul este de părere că echipa sa nu putea primi o veste mai bună ca asta. El a recunoscut că se bucură enorm pentru faptul că dinamoviștii vor avea acces pe arena recent renovată.

E extraordinar pentru noi.”, a afirmat antrenorul lui Dinamo.

Unde vor juca ”alb-roşii” meciurile considerate pe teren propriu. ”Un semnal extraordinar pentru noi”

Dinamo nu a reușit să întoarcă rezultatul din meciul tur al barajului cu Universitatea Cluj și a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. Gruparea bucureșteană a predat apoi stadionul către CNI pentru demolare şi reconstrucţie și şi-a căutat o altă arenă pe care să dispute meciurile considerate pe teren propriu în liga secundă.

În cele din urmă, s-a decis că Dinamo va juca pe stadionul Arcul de Triumf. ”Câinii” au primit cu mare bucurie vestea, dar au emoții, pentru că nicio echipă care a evoluat pe resectiva arenă nu a avut succes. Doar echipele naţionale de fotbal feminin şi de tineret au bifat rezultate pozitive.

Nu sunt sută la sută sigur, dar vom juca pe Arcul de Triumf, ceea ce ar însemna un semnal extraordinar pentru noi. Ar ajuta foarte mult energia suporterilor, chiar dacă mulţi sunt dezamăgiţi. E momentul să se reconecteze cu echipa, mai ales că DDB e unic în România.”, a spus Ovidiu Burcă, la Orange Sport.

Reacția lui Vlad Iacob

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a spus, la rândul său, că reconstrucția stadionului Dinamo va începe în toamna acestui an. El este de părere că arena va fi renovată până în 2024.

Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.”, a transmis, recent, noul administrator al lui Dinamo.

Viorel Cataramă: ”Eu am dorit să preiau Dinamo”

Același Vlad Iacob i-a propus lui Viorel Cataramă să preia pachetul majoritar de acțiuni din cadrul societății.

Am avut o discuție recentă cu Vlad Iacob. Mi-a prezentat datele financiare și urmează să mă gândesc. Eu am dorit și în trecut să preiau Dinamo, însă la acel moment situția era alta, practic ar fi fost imposibil acest lucru, iar timpul a dovedit ce spun. Datele prezentate de Vlad trebuie validate de Adunarea Creditorilor și de judecătorul sindic. Acesta este un detaliu foarte important la care este raportat și interesul meu.

Am fost interesat să investesc la Dinamo, sunt, însă nu în acest moment. Repet, pentru ca cifrele să devină atractive, situația trebuie validată de Adunarea Creditorilor și, mai apoi, de judecătorul sindic. Mi-a fost prezentată propunerea de a veni singur sau într-o formă cu un alt investitor.”, a spus Viorel Cataramă, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe