Dinamo, văzută ca victimă sigură la debutul în noul sezon al Ligii 1. “Le dăm și nouă goluri dacă putem!”

Giosanu Catinca / 19.07.2021, 11:05
Dinamo, văzută ca victimă sigură la debutul în noul sezon al Ligii 1. “Le dăm și nouă goluri dacă putem!”

Dinamo Bucureşti debutează în noul sezon al Ligii 1 cu echipa lui Liviu Ciobotariu. Din păcate, echipa din șoseaua Ștefan cel Mare pornește cu stângul în noua stangiune. Formația alb-roșie este văzută ca victimă sigură la debutul în noul sezon al Ligii 1.

Dinamo, văzută ca victimă sigură la debutul în noul sezon al Ligii 1

Cei de la FC Voluntari le-au pus gând rău dinamoviştilor înaintea acestui joc şi nu îi vor menaja pe elevii lui Dario Bonetti deloc. Robert Ion, jucător împrumutat de FCSB la Voluntari, a făcut declarații înaintea jocului cu gruparea bucureșteană. Fotbalistul a recunoscut că pentru el acesta este un meci special.

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și nouă, dacă putem. Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare.”, a declarat Robert Ion înaintea partidei.

Lumea este de părere că va fi un sezon dezastruos pentru alb-roșii deoarece au plecat mulți jucători după ce clubul a intrat în insolvență, iar echipa are interdicție la transferuri de la FIFA. Sancțiunea a fost aplicată din cauza datoriilor către  trei jucători spanioli care au depus memorii la forul mondial.

“Le dăm și nouă goluri dacă putem!”

Antrenorul Liviu Ciobotariu a oferit și el o primă reacție înaintea confruntării. Echipa lui pornește ca mare favorită, din cauza problemelor de lot din tabăra adversă.

Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care are în spate niște suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar. Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporție foarte mare lotul de anul trecut.

A fost dificil să luăm informații despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru. Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aș fi preferat să avem mai multe informații despre ei. Sincer, nu știu ce se întâmplă la Dinamo.”, a declarat tehnicianul român.

Dinamo nu se putea baza în seara aceasta pe Ricardo Grigore, unul dintre tinerii crescuți în academia clubului. El a fost trimis la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii vor juca împotriva lui Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelanda, în Grupa B.