Dinamo, victorie la limită cu Slobozia. Ce trebuie să știi după al doilea succes consecutiv pentru Burcă

Bădulescu Silvian 04.10.2022, 18:59
Dinamo, victorie la limită cu Slobozia. Ce trebuie să știi după al doilea succes consecutiv pentru Burcă

Dinamo s-a deplasat la Giurgiu pentru a-și disputa meciul considerat pe teren propriu cu Unirea Slobozia. În ultima partidă a etapei a 8-a a ligii secunde, „câinii” au învins, la limită, 1-0, prin golul marcat de Alexandru Pop. Astfel, bucureștenii urcă în clasament o poziție, până pe 15 . Următoarea partidă este programată duminică, la Baia Mare, de la ora 11.00.

Dinamo, victorie cu Unirea Slobozia la Giurgiu

Dinamo s-a deplasat la Giurgiu pentru a-și disputa meciul considerat pe teren propriu cu Unirea Slobozia. În ultima partidă a etapei a 8-a a ligii secunde, „câinii” au câștigat la limită, 1-0. Asta, deși, în minutul 84, trupa lui Ovidiu Burcă a rămas în zece oameni. Iulian Roșu a fost eliminat direct pentru o intrare dură.

Astfel, formația antrenată de Ovidiu Burcă bifează al doilea succes consecutiv, după cel din play-off-ul Cupei României. Partida a fost privită, din tribună, și de Adrian Mihalcea. Fostul atacant a jucat și, mai apoi, a antrenat ambele formații.

Golul izbăvirii a fost marcat de Alexandru Pop, din pasa lui Ahmed Bani. Tânărul mijlocaș a executat perfect o lovitură de colț, în minutul 39. „Câinii” urcă, însă, o singură treaptă în clasament, până pe 15.

Pentru bucureșteni urmează o deplasare lungă, la Baia Mare, pentru meciul cu Minaur. Întâlnirea este programată duminică, de la ora 11.00.

Pe lângă Mihalcea, la meci a fost prezent și Vlad Iacob, administratorul special. Din tribune s-au auzit, în anumite momente, critici la adresa acestuia.

Rezultatele înregistrate în etapa a 8-a a ligii secunde:

  • CSC Dumbrăvița 1-0 Ripensia Timișoara;
  • Poli Iași 2-0 Minaur Baia Mare;
  • Progresul Spartac 2-2 Unirea Dej;
  • CSC Șelimbăr 1-1 Steaua București;
  • Miercurea Ciuc 2-0 Metaloglobus București;
  • FC Brașov 0-0 CSM Slatina;
  • Oțelul Galați 2-1 Viitorul Pandurii Târgu Jiu;
  • Poli Timișoara 1-4 Concordia Chiajna;
  • Unirea Constanța 3-1 Gloria Buzău.

Dinamoviștii nu l-au uitat pe Cătălin Hîldan

Dinamo s-a deplasat la Giurgiu pentru partida considerată pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Totuși, momentele premergătoare partidei, precum și primele minute ale meciului, au fost dedicate lui Cătălin Hîldan, „Unicul Căpitan”.

Pe tabela de scor electronică a stadionului „Marin Anastasovici” a fost afișat chipul fostului jucător și mesajul „22 de ani fără Cătălin Hîldan”.

De asemenea, înainte de a fluiera începutul meciului, „centralul” Cătălin Buși a permis un minut de reculegere.

Peluza ce-i poartă numele s-a prezentat la meci, dar în tribună. Aceștia au scandat numele lui Cătălin Hîldan.

De asemenea, jucătorii lui Ovidiu Burcă au purtat echipamente speciale, negre, cu chipul „Căpitanului” și i-au dedicat un banner.

După cum formația din „Groapă” a anunțat pe social media, tricourile purtate la această partidă vor fi scoase la licitație.

Urmăriți Playsport.ro și pe