EXCLUSIV. Dinamo vinde bilete într-o peluză fără aviz ISU. Conducerea Astrei: „E problema lor!”. Vlad Iacob: „Le-am cerut o declarație pe proprie răspundere!”

Bădulescu Silvian 01.10.2022, 18:36
EXCLUSIV. Dinamo vinde bilete într-o peluză fără aviz ISU. Conducerea Astrei: „E problema lor!”. Vlad Iacob: „Le-am cerut o declarație pe proprie răspundere!”
 • Ca urmare a pedepsei primite după derby-ul cu Steaua, Dinamo trebuie să plece la minimum 40 de kilometri de București. Astfel, „câinii” se deplasează la Giurgiu pentru partida considerată pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate;
 • Ulterior, au ieșit la iveală diverse probleme ale arenei „Marin Anastasovici”: instalația de nocturnă are nevoie de generatoare pentru a fi pornită, iar singura peluză a stadionului nu are aviz ISU;
 • Chiar și în acest context, formația din „Ștefan cel Mare” a pus în vânzare tichete pentru această parte a arenei. Playsport.ro i-a contactat pe Marian Costea și Vlad Iacob. Conducătorul Astrei a menționat, la fel ca și Vlad Iacob în urmă cu două zile, că peluza nu are aviz ISU. Totuși, suporterii formației din „Ștefan cel Mare” pot achiziționa (VEZI FOTO MAI JOS) bilete în peluză. Administratorul „câinilor” a subliniat, pentru Playsport.ro, soluția legală găsită.
 • Dinamo a pus bilete la vânzare într-o peluză închisă

  După cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate, Dinamo se mută la Giurgiu pentru două etape.

  „Câinii” își vor disputa partidele considerate pe teren propriu, cu Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara, pe arena „Marin Anastasovici”.

  Totuși, există mai multe probleme ale stadionului, după cum Playsport.ro a scos în evidență. Una dintre acestea o reprezintă singura peluză a arenei.

  Într-o intervenție din 29 septembrie, administratorul special Vlad Iacob a menționat că aceasta nu va fi deschisă suporterilor dinamoviști.

  Peluza nu poate fi deschisă pentru nimeni. Nu are autorizație ISU. Suporterii noștri vor sta la tribună.”

  Însă, în cursul zilei de vineri, 30 septembrie, pe Facebook, formația din „Groapă” a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu Slobozia. Tichetele sunt disponibile atât la tribune, dar și, surpriză, în peluză, pentru 15 lei.

  Mai mult, pe site-ul bilete.ro, la meciul Dinamo – Unirea Slobozia, suporterii alb-roșiilor pot selecta bilete în această parte a stadionului.

  Pe social media, mai exact pe contul de Facebook al „câinilor”, suporterii au subliniat problema legată de peluză. În același timp, oficialii alb-roșiilor au asigurat că, până la ora meciului, se va rezolva acest lucru.

  Marian Costea: „Peluza este închisă, nu are aviz de la ISU, e problema lor dacă au pus bilete în vânzare!” Cum răspunde Vlad Iacob

  În acest context, Playsport.ro a luat legătura cu Marian Costea, președintele Astrei, sâmbătă, 1 octombrie. Conducătorul formației giurgiuvene a subliniat, ca și Vlad Iacob acum două zile, faptul că peluza nu are aviz ISU.

  E problema lor dacă au pus bilete la vânzare pentru peluză. Aceasta este închisă, nu are aviz de la ISU. De asemenea, ISU nu dă aviz provizoriu. Un aviz de la ISU înseamnă să vină cineva acolo, să vadă ce e în neregulă și, eventual, să investești niște bani pentru a primi avizul respectiv. Ori domnul Niculae nu are niciun interes să investească acum. N-am mai fost interesați de peluză, din acest motiv nici nu i-am chemat pe cei de la ISU. Pe lângă Dinamo, mai avem aici echipa de fotbal feminin de la Carmen București, dar și pe Dunărea Giurgiu.”

  Totodată, Playsport.ro a luat legătura și cu Vlad Iacob. La câteva ore distanță, acesta a lămurit situația și a explicat, în exclusivitate, soluția găsită de bucureșteni.

  În ciuda declarațiilor președintelui celor de la Astra, administratorul special a venit cu rezolvarea. Pentru Playsport.ro,  a menționat că va obține, din partea conducerii giurgiuvene, o declarație pe proprie răspundere pentru a deschide peluza.

  Din punct de vedere legal, se poate deschide peluza. Nu are aviz ISU, dar se poate folosi pe proprie răspundere. Astfel, cei de la Astra ne vor da o declarație pe proprie răspundere, în acest sens.”

  Dinamo – Unirea Slobozia este programat marți, 4 octombrie, de la ora 17.00.

Urmăriți Playsport.ro și pe