Dinamovist în tricoul Universității Craiova. Au apărut primele imagini cu noul transfer al oltenilor

Catinca Giosanu 15.02.2021, 15:38
Dinamovist în tricoul Universității Craiova. Au apărut primele imagini cu noul transfer al oltenilor

În ultima vreme s-a tot vorbit de noul transfer al oltenilor. Până aici, nimic surprinzător. Ceea ce i-a lăsat pe toți cu gura cascată însă, este faptul că au văzut un dinamovist îmbrăcat în tricoul Universității Craiova.

Dinamovist în tricoul Universității Craiova

CS Universitatea Craiova a făcut primul transfer din „era Ouzounidis”. Un fostul jucător de la Dinamo a semnat cu echipa din Banie. Fotbalistul a semnat un contract valabil până în vara lui 2024 și va purta numărul 24, fiind anunțat pe site-ul oficial.

Juan Camara (27 de ani) a fost prezentat oficial de CS Universitatea Craiova. Ulterior, el a efectuat și primul antrenament sub comanda lui Marinos Ouzounidis.

Fanii s-au arătat extrem de încântați de mutarea reușită de favoriții lor. În jur de 3.000 de aprecieri au adunat cele două postari în doar două ore.

Un transfer foarte bun, felicitări”, ”Ohoo… Asta da, bravo” sau ”Un transfer bun! Un jucător care s-a văzut că deține calități și care ne poate ajuta.”

Aceastea sunt doar câteva dintre comentariile suporterilor Craiovei.

CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu extrema spaniolă Juan Camara (27 de ani), care în turul acestui sezon a jucat la Dinamo
CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu extrema spaniolă Juan Camara, care în turul acestui sezon a jucat la Dinamo

Au apărut primele imagini cu noul transfer al oltenilor

Juan Camara este cel mai recent transfer al Universitatii Craiova. Sportivul în vârstă de 27 de ani a fost transferat definitv de la polonezii de la Jagiellonia. Ei ar urma să primească o sumă de aproximativ 200.000 de euro în schimbul internaționalului.

Oltenii erau înțeleși cu Jagiellonia și cu jucătorul, dar aveau nevoie de acordul lui Dinamo, club la care era împrumutat până în vara lui 2021. Camara trebuia să primească 80.000 de euro pentru cele 4 luni cât a fost jucătorul „câinilor”. Cel mai probabil, el s-a înțeles cu oficialii lui Dinamo pentru sumele restante, în schimbul acordului pentru transferul la Craiova.

Camara a impresionat la Dinamo în turul acestui sezon, dar nu s-a mai prezentat la reunire. Asta, din cauza restanțelor salariale. Sportivul de origine iberică  a marcat două goluri și a dat două pase decisive în 13 meciuri.

Contractul semnat de Juan Camara este valabil până la finalul acestui sezon. Cu toate acestea, există o posibilitate de prelungire până în vara anului 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe