Dinamoviștii sunt dărâmați, după ce au fost umiliți la Cluj. „Suntem pe un drum negru, nu trebuie să distrugem această echipă”

Radu Bordei 21.05.2022, 23:22
Dinamoviștii sunt dărâmați, după ce au fost umiliți la Cluj. „Suntem pe un drum negru, nu trebuie să distrugem această echipă”

Dinamo a trăit un coșmar, la Cluj. Chiar dacă au jucat mai bine ca gazdele, au trimis mingea de două ori în bară și au avut și un om în plus aproape jumătate de oră, câinii au plecat învinși. Mai mult, alb-roșii au de recuperat două goluri, iar retrogradarea este tot mai aproape.

Cosmin Matei și-a găsit cu greu cuvintele. „Suferim cu toții, avem o săptămână să reglăm toate problemele”

Cosmin Matei a fost printre cei mai buni fotbaliști ai oaspeților, dar nu a avut noroc în fața porții. Mijlocașul speră ca jucătorii bucureștenilor să se refacă moral și să întoarcă soarta barajului, în retur

A fost cel mai important meci al sezonului, mai avem o finală, unde avem lucruri de reglat. Nu se pune problema de motivare, de miza meciului. Am luat acel gol, din păcate, ne pare rău că am pierdut. Trebuie să dăm totul, să păstrăm echipa în prima ligă. Era senzațional să marcăm măcar un gol, dar trebuie să arătăm că suntem caractere puternice. Nu trebuie să distrugem această echipă, suntem pe un drum negru, trebuie să fim conștienți de gravitatea situației. Fiecare trebuie să realizeze ce are de făcut, să întoarcem situația.

Trebuie să credem, mai este un meci, nu este chiar o situație fără speranță. Jucăm acasă, cum au câștigat ei, putem și noi. Îi înțeleg pe fani, le este greu, dar și noi suferim. Încercăm să ieșim din această situație, avem nevoie de ei mai mult ca oricând, a comentat Cosmin Matei

Răuță deplânge greșelile din apărare. „Erori care nu trebuiau să apară la acest nivel. Nu ne aștpetam să pierdem”

Fundașul dinamovist a recunoscut că echipa a venit cu încredere mare la Cluj, dar a plecat cu mâna goală.

Este un moment foarte greu, nu ne așteptam să pierdem. Se pare că fotbalul este nedrept, am avut ocazii, bară, au avut și ei, pe jocul nostru bun ei n-au ieșit din jumate. Și tot noi am primit gol. Dar nu dezarmez, 2-0 este cel mai periculos scor și stiu ce caractere avem noi la echipă, putem întoarce soarta calificării. Suntem motivați, avem jucători cu experiență în Liga 1, nu se pune problema de motivare. Au fost greșeli care nu trebuia să le facem. Dar eu așa zic, vom întoarce scorul. Asta am vorbit și în vestiar. Echipa asta nu merită să retrogradeze. A fost un an greu, dar mai avem 90 de minute în care trebuie să dăm totul.

Am luat goluri foarte ușor, nu se poate la nivelul ăsta. Mai ales noi trebuia să fim mai atenți. Trebuie să dăm repede gol la retur și altfel vor sta lucrurile, crede Răuță

Urmăriți Playsport.ro și pe