Primarul Emil Boc nu s-a mai putut abține după succesul Universității Cluj în fața lui Dinamo. Edilul a fost tot un zâmbet

Catinca Giosanu 22.05.2022, 13:40
Primarul Emil Boc nu s-a mai putut abține după succesul Universității Cluj în fața lui Dinamo. Edilul a fost tot un zâmbet

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a bucurat nespus după ce Universitatea Cluj s-a impus în fața lui Dinamo. Edilul le-a transmis un mesaj elevilor lui Erik Lincar.

Emil Boc, în extas după succesul lui U Cluj

Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, și-ar fi dorit ca ardelenii să bifeze mai multe goluri în meciul cu Dinamo.

Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aș fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut șanse. E adevărat că și Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup și prin muncă. Trebuie să marcăm mai mult, din patru șanse mari am marcat doar două goluri. Va câștiga cine va fi mai puternic mental.”, a spus Lincar, după jocul cu Dinamo.

„U”, suntem mândri de voi”

Fostul premier Emil Boc nu este de aceeași părere. Edilul s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut de trupa din Cluj. El i-a lăudat pe ardeleni, într-un mesaj transmis pe pagina oficială de Facebook.

Victorie de senzație a FC Universitatea Cluj în meciul de fotbal cu Dinamo! „U” Cluj – Dinamo 2-0!!
Bravooo băieți, Bravoo Galeriei „U”, Bravoo tututor celor care au susținut echipa, din tribuna sau din afara ei!!
Felicit „U”, dincolo de rezultat, pentru SPIRITUL „U” , de dăruire și sacrificiu pe teren pentru Simbolul „U”!
Băieți, Clujul este întotdeauna cu „U”! Cu spiritul de lupta de azi și cu mentalitate de învingători, putem reuși și în „infernul” din meciul următor de la București!
„U”, suntem mândri de voi!!
TOȚI PENTRU „U”, „U” PENTRU TOȚI”!!
PS: Felicitări galeriei „U” pentru atmosfera incendiară de susținere a echipei noastre și, de asemenea, respect galeriei Dinamo pentru fair-play!”, a fost mesajul postat de Emil Boc, după jocul de pe Cluj Arena.

”Au făcut cinste Clujului și clujenilor”

Mulți ar spune că U Cluj este echipa de suflet al lui Emil Boc, numai că politicianul i-a felicitat și pe cei de la CFR Cluj după ce au învins-o pe Craiova și au luat al cincilea titlu la rând.

Clujul are campionii României la fotbal – CFR 1907 Cluj
Felicitări echipei, antrenorului, întregului staff, dar și patronilor și finanțatorilor acestui club care, în ultimii 5 ani au făcut cinste Clujului și clujenilor.
Este doar meritul vostru, în totalitate.”, spunea edilul la momentul respectiv.

Urmăriți Playsport.ro și pe