Dinamoviștii sunt la capătul răbdării: “Nu este normal să fim arătați cu degetul. Nu am mai fost plătiți de cinci luni!”

Bordei Radu / 11.07.2021, 12:09
Dinamoviștii sunt la capătul răbdării: “Nu este normal să fim arătați cu degetul. Nu am mai fost plătiți de cinci luni!”

Dinamoviștii sunt la capătul răbdării. Cu doar o săptămână înainte de startul sezonului, câinii sunt cuprinși de frământări. Antrenorul Dusan Uhrin jr a părăsit echipa, sătul de tensiunile din cadrul clubului, iar fotbaliștii sunt în pragul revoltei. O parte au părăsit deja gruparea din Ștefan cel Mare.

Noul șef al clubului, Iuliu Mureșan, are multe probleme de rezolvat la club. Dacă Dinamo a găsit un antrenor cu care să atace sezonul, problemele de lot riscă să strice startul campionatului.

Dinamoviștii sunt la capătul răbdării: “Nu este normal să fim arătați cu degetul. Nu am mai fost plătiți de cinci luni!”

Unul din fotbaliștii dinamoviști, Andrei Radu, a fost să vadă din tribună Supercupa României. La final, jucătorul alb-roșiilor a izbucnit la adresa celor care îi contestă pe fotbaliști pentru atitudinea lor.

Nu am primit banii de 4-5 luni, este foarte greu să ne motivăm. Mă deranjează că suntem arătați cu degetul, că suntem contestați. Nu este normal, mai ales în ce condiții am lucrat noi sezonul trecut. Nimic la Dinamo nu era de Liga 1, condiții de antrenament, hrană, nimic. Și totuși am menținut echipa în prima ligă, deși a fost foarte greu. Noi nu am contestat DDB, le mulțumim că au fost lângă noi, dar trebuie să fim înțeleși, a răbufnit Andrei Radu

„Nu știm cine mai rămâne, în fiecare zi mai pleacă un jucător”. Câinii nu știu cu cine vor începe campionatul

Noul antrenor, Dario Bonetti, va avea probleme să facă un lot competitiv pentru meciul cu Voluntari. Mai ales că Dinamo are și interdicție la transferuri. Fotbaliștii fac tot posibilul să părăsească și ei echipa. Ultimul exemplu este Adam Nemec

Doar de asta se vorbește în vestiar, cine mai pleacă. În fiecare zi dispare câte un coleg, nici nu știu cu cine vom juca în prima etapă, a explicat Radu

Fotbalistul nu a ratat momentul să arate și o săgeată către actualii conducători. Aceștia au băgat clubul în insolvență, iar jucătorii vor pierde sigur, mulți bani din urmă.

Ni s-au spus aceleași minciuni de le auzisem și de la spanioli. Tot nu s-a rezolvat nimic, doar minciuni. Domnul Mureșan a venit de curând și a zis că face tot posibilul să rezolve din probleme. Aș vrea să cred că Dinamo se mai poate salva, dar nu cu această atitudine. Mai ales față de jucătorii care au menținut echipa în prima ligă. Este greu să mai se poată face ceva, a încheiat Andrei Radu