„Dinastia” Mutu, la Rapid. Fiul „Briliantului” vine în Giulești. „Nu ratează niciun meci”

Bordei Radu / 18.03.2022, 12:35
„Dinastia” Mutu, la Rapid. Fiul „Briliantului” vine în Giulești. „Nu ratează niciun meci”

Fiul „Briliantului” este gata să își urmeze tatăl, la Rapid. Micuțul Tiago este deja pasionat de sportul rege, mai ales de echipele la care antrenează Adrian Mutu. Și noul antrenor al feroviarilor de abia așteaptă să își vadă feciorul în tribunele noului Giulești. Tiago va fi legitimat și la juniorii echipei.

Fiul „Briliantului” este deja rapidist cu acte. „O să îl aduc în Giulești”

Adrian Mutu este fericit că a ajuns la Rapid. Pentru antrenor este o șansă mare de a demonstra la o echipă de tradiție. În plus, fostul atacant al Fiorentinei recunoaște că deja s-a atașat de atmosfera de la Rapid și este gata să își aducă și fiul la echipă.

Tiago face 5 anișori, îi place fotbalul, se uită mereu. Mai ales la echipele pe care le antrenez, nu ratează un meci. Chiar o să îl aduc la Rapid, să și joace, a declarat Adrian Mutu, la „Neața cu Răzvan și Dani”

Familia lui Adrian Mutu va fi în tribune la evenimentul de pe 26 martie când, în sfârșit, va fi inaugurată noua arenă de lângă Podul Grant.

Toată familia mea va fi alături de mine la inaugurarea stadionului. Mă aștept să fie un eveniment foarte frumos, va fi un moment important pentru club. Mă aștept la o sărbătoare iar eu sunt mândru că voi fi pe bancă. Este bine că va veni Timișoara, sunt galerii înfrățite, o să iasă ceva frumos. Este un moment important pentru Rapid și pentru România, a comentat antrenorul.

Adrian Mutu știe ce îl așteaptă în Giulești. „Eu îmbrățișez presiunea”

Suporterii nu au privit cu ochi buni numirea sa ca antrenor, înaintea unor legende ale clubului precum Marius Șumudică și Daniel Pancu. Mai ales că umrează un an foarte important, centenarul Rapidului. Giuleștenii vor să construiască o echipă care să se bată pentru trofee sezonul viitor, iar Adrian Mutu de abia așteaptă provocarea.

Fostul mare atacant a făcut un pas spre cucerirea suporterilor alb-vișinii, după ce a învins Dinamo. De un deceniu era așteptată această victorie. 

Sper ca victoria lui Dinamo sa mă fi apropiat mai mult de suporteri. Sper să le aduc bucurii și pe viitor. Avem suporteri mulți și gălăgioși, ne vor impinge de la spate, iar faptul ca tribunele sunt aproape de gazon o să fie un avantaj mare. Îmi doresc să am rezultate cât mai multe, avem de construit o echipă pentru sezonul viitor. Este centenarul clubului va fi o presiune și mai mare.  Dar este ceva normal, eu o îmbrățișez, a mai declarat Mutu