Dinu Todoran, asemănat cu Laurențiu Reghecampf. “Cine era Reghe când l-a adus Gigi de la Chiajna?”

Moldoveanu Camelia 27.06.2021, 15:18
Dinu Todoran, asemănat cu Laurențiu Reghecampf. “Cine era Reghe când l-a adus Gigi de la Chiajna?”

Marea speranța a FCSB-ului, Dinu Todoran, este asemănat cu Laurențiu Reghecampf. Actualul antrenor adus de Gigi Becali, după o lungă telenovelă cu Nicolae Dică și Marius Șumudică în rolurile principale, este asemănat cu Laurențiu Reghecampf. Care este strategia pe care trebuie să o respecte pentru a câștiga titlul cu roș-albaștrii.

Dinu Todoran, asemănat cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a devenit un nume important în lumea antrenorilor după ce a câștigat două titluri cu FCSB. La acea vreme, soțul impresarei Anamaria Prodan venea de la Concordia Chiajna. Giovanni Becali nu a uitat acest lucru și crede că Dinu Todoran poate face cel puțin aceleași performanțe.

Cine a fost Reghecampf când l-a luat Gigi? Era un antrenor care a salvat-o pe Concordia. Cine credea că Reghe venind la Steaua va face ce a făcut? Că a făcut o treaba bună, nu? Dinu Todoran n-a făcut ce a făcut Reghe, dar poate să facă, are jucători.

Amintim că Dinu Todoran a acceptat oferta de la FCSB după ce Gigi Becali a avut o întreagă telenovelă cu Marius Șumudică. Până să ajungă la CFR Cluj, „Șumi Gol!” a fost la un pas să semneze cu vicecampioana României, finanțatorul dându-l ca și angajat.

Ulterior, pe la Palatul lui Becali a trecut și Nicolae Dică. Secundul lui Mirel Rădoi a refuzat și el oferta cu gândul că are de dus la final proiectul început la naționala României.

Care este strategia pe care trebuie să o respecte Dinu Todoran pentru a câștiga titlul

Giovanni Becali nu s-a ferit să recunoască rețeta succesului unui antrenor la FCSB. Așa cum se știe, Gigi Becali are pretenția ca banca tehnică să-l consulte și să-i urmeze indicațiile. Vărul finanțatorului FCSB este de părere că Reghecampf a știu să comunice cu patronul roș-albaștrilor, drept dovadă că i-a mers și bine.

După prima repriză … văzând, antrenorul patron intervine, care e problema? Reghe cred că n-a avut cine ştie ce influenţă … totuşi, comunica cu Gigi, e adevărat”, a spus Giovanni Becali, la Antena Sport.

“Nu mă afectează deloc. Fiecare poate spune ce vrea”

Antrenorul știe că este văzut doar ca omul care îndeplinește ordinele lui Becali, dar Todoran a venit pentru a arăta că poate face performanță la o echipă mare. De aceea nu îl interesează criticile aduse de fani sau de ziariști.

Fiecare vorbește ce vrea, nu pot să spun că mă afectează. Eu am drumul meu, trebuie să arăt că pot face față la cerințele acestui club. Asta le transmit și jucătorilor. Trebuie să știe, când intră pe poarta acestui stadion, că aici se dorește doar performanță. Altceva nu ester acceptat. Iar noi trebuie să demonstrăm că suntem capabili”, a declarat Dinu Todoran.

Urmăriți Playsport.ro și pe