Mirel Rădoi are o mașină de vis! L-a costat salariu pe un an și jumătate la echipa națională a României

Moldoveanu Camelia / 26.06.2021, 13:42

Mirel Rădoi are o mașină de vis care costă cât salariul pe un an și jumătate la națională. Cum a fost surprins selecționerul la meciul amical Steaua – Academica Clinceni. Dacă n-ar fi rămas în România și-ar fi permis aroganțe mult mai scumpe. Cât câștiga atunci când era unul dintre „șeici”.

Mirel Rădoi are o mașină de vis!

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a participat la amicalul Steaua – Academica Clinceni care a avut loc în Ghencea. Acesta și-a făcut apariția la volanul bolidului său de lux. Este cunoscut faptul că antrenorul are o pasiune pentru mașini și ceasuri de lux, lucru despre care a vorbit chiar și Gigi Becali. Finanțatorul FCSB nu i-a fost doar patron, ci îi este și naș de cununie, astfel având o relație foarte apropiată. Latifundiarul din Pipera crede că ar trebuie să o lase mai moale cu cheltuielile, însă n-ar fi o problemă dacă „ar mai lucra vreo 20 de ani prin Emirate, fără să mai dea 12 milioane de euro pe maşini şi pe încă şapte pe ceasuri”.

Mirel Rădoi conduce un Lamborghini Urus de peste 400.000 de euro. Mașina are motor twin-turbo de 4.0 litri și 641 cai putere. În doar 3,6 secunde atinge 100 km/h și ajunge la o viteză maximă de 305 km/h.

Pe lângă această bijuterie, selecționerul echipei naționale mai are în garaj un Mercedes AMG GT 64 S 4 – Door Coupe, care valorează peste 200.000 de euro, dar și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, în valoare de 800.000 de euro.

Ce salariu are Rădoi la echipa națională și cât câștiga ca „șeic”

În cei doi ani și jumătate petrecuți la Al Hilal, Mirel Rădoi a câștigat 5 milioane de euro ( 2 milioane pe sezon). La Al Ain a încasat în 3 ani 9 milioane de euro și de la Ahli 2,5 milioane de euro.

În 2015 semna cu al Arabi, acolo unde a primit 800.000 de euro pe sezon. Se estima faptul că până în 2016 Mirel Rădoi ar fi strâns 16 milioane de euro din Emirate, Qatar și Arabia Saudită. Această sumă explică și remarca făcută de nașul Gigi Becali.

Aflat la început de carieră în antrenorat, Mirel Rădoi are un salariu de 250.000 de euro pe an la echipa națională a României, potrivit GSP. Cu alte cuvinte, selecționerul câștigă mult mai puțin pe banca tehnică în comparație cu salariile pe care le avea atunci când era fotbalist. În același timp are salariul mult mai mic în comparație cu mulți jucători pe care îi antrenează. Spre exemplu Dennis Man câștigă la Parma 1,1 milioane de euro pe sezon.