Ultimele detalii despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB. Todoran: ”Va trebui să ne obișnuim și fără el”

Moldoveanu Camelia / 14.07.2021, 14:36
Ultimele detalii despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB. Todoran: ”Va trebui să ne obișnuim și fără el”

Florin Tănase este tot mai aproape de un transfer? Noi detalii despre plecarea golgheterului Ligii 1 au fost dezvăluite chiar de Dinu Todoran, antrenorul FCSB. Cum vede tehnicianul echipa după plecarea căpitanului „roș-albaștrilor”.

Dinu Todoran, noi detalii despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB

Cu puțin timp înainte de începerea noului sezon, Mihai Stoica și Dinu Todoran au susținut o conferință de presă. Pentru tehnicianul celor de la FCSB este primul eveniment de acest fel la care participă. Bineînțeles că aceștia nu au scăpat de întrebarea: „Pleacă sau nu Florin Tănase de la FCSB?”.

Gigi Becali a declarat că dorește să-l vândă pe jucătorul său 5 milioane de euro, sau 4,5 milioane cu indulgență. La această sumă nu s-a avântat nimeni până acum, Florin Tănase fiind ofertat de mai multe echipe cu sume sub cerințele patronului FCSB.

Dinu Todoran este conștient de valoarea jucătorului care a marcat 24 de goluri în sezonul trecut. Tehnicianul a subliniat faptul că echipa trebuie să se obișnuiască și fără Florin Tănase.

Tănase e un jucător important, un jucător de echipa națională, dar trebuie să ne obișnuim și fără el. Tănase este la noi și profităm cât putem de el”, a dezvăluit noul antrenor al „roș-albaștrilor”.

Însă, MM Stoica a ținut să sublinieze iar cel mai important aspect din transferul lui Tănase.

Tănase nu pleacă, dacă va pleca, o va face pe o sumă mare. După cum știți, patronul nostru vinde scump, dar și cumpără scump”, a precizat MM Stoica la conferința de presă.

Avertisment îngrijorător din partea unui fotbalist din „Generația de Aur”

Gigi Becali s-a gândit și s-a tot răzgândit în ceea ce privește transferul lui Florin Tănase. Fotbalistul își dorește foarte mult să plece la o echipă din străinătate, mai ales că are 26 de ani și se gândește la avantajele financiare. El a evoluat din 2013 până în 2016 la FC Viitorul (acum Farul Constanța), apoi a fost transferat la FCSB. În sezonul trecut el a marcat 24 de goluri, performanță care a atras atenția mai multor echipe, însă nu s-a concretizat momentan nimic.

Helmut Duckadam, o legendă a fotbalului românesc, a vorbit despre situația lui Florin Tănase, situație pe care nu o vede cu ochi buni. Fostul sportiv de performanță a subliniat că ar fi o pierdere dacă n-ar pleacă acum când este golgheterul Ligii 1.

Ar fi o pierdere pentru Tănase dacă n-ar pleca. Dacă nu ai oferte clare nici după ce ești golgheterul unui campionat. E destul de îngrijorător pentru viitor”, a spus Helmut Duckadam la PRO X.