Dinu Todoran, dărâmat după Rapid – FCSB 1-0: „Nu mă așteptam să pierdem. Sunt principalul vinovat pentru acest eșec”

Mihai Rosoiu / 16.08.2021, 00:19
Dinu Todoran, dărâmat după Rapid – FCSB 1-0: „Nu mă așteptam să pierdem. Sunt principalul vinovat pentru acest eșec”

Dinu Todoran, imaginea deznădejdii. Așa a apărut antrenorul principal al FCSB după eșecul suferit în fața echipei Rapid București, scor 0-1.În flash-interviul de după partida de duminică seara, Todoran și-a asumat întreaga vină pentru rezultatul de pe Arena Națională.

Discurs trist al lui Dinu Todoran după Rapid – FCSB 1-0

Declarațiile lui Dinu Todoran au fost la fel de triste precum prestația echipei sale în duelul cu Rapid. Tehnicianul FCSB și-a asumat înfrângerea în totalitate și a recunoscut că se așteaptă ca patronul să facă unele modificări în viitor.

E dureros că am pierdut meciul in fata celor de la Rapid. Normal, când pierzi un meci, e de vină antrenorul. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Eu sunt de vină pentru că lucrurile nu merg bine. Nu ne-am așteptat să pierdem. Patronul poate face ce dorește. Nu am avut parte de vreo ședință după confruntarea de azi, dar probabil că vor exista”, a spus Dinu Todoran

În ceea ce privește jocul prestat de FCSB în acest debut de sezon competițional, Dinu Todoran a recunoscut că se aștepta la altceva:

Florin (n.r. Florin Tănase) are dreptate când spune că jocul nu e cel care trebuie să fie. Mă așteptam la altceva, așa cum cred că toată lumea se aștepta la noi. Asta e, vom vedea ce se va petrece pe viitor”, a fost concluzia tristă a antrenorului principal al FCSB, Dinu Todoran.

O nouă sincopă a FCSB-ului

Roș-albaștrii au înregistrat un nou rezultat negativ, iar prestația din partida cu Rapid a fost una departe de așteptări. După acest succes, FCSB a ajuns la 5 puncte distanță în spatele celor de la Rapid.

Formația giuleșteană a urcat pe locul al doilea în clasamentul Ligii I. Deasupra formației din Giulești se află doar campioana CFR Cluj. Gruparea lui Marius Șumudică este neînvinsă în acest sezon, la fel ca și Rapid. Diferența este făcută doar de faptul că ardelenii au câștigat toate partidele de campionat de până acum.