Dinu Todoran, optimist după victoria la limită: „Nu am luat deciziile care trebuiau. Suntem favoriți la calificare”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.07.2021, 00:12
Dinu Todoran, optimist după victoria la limită: „Nu am luat deciziile care trebuiau. Suntem favoriți la calificare”

Dinu Todoran, optimist după victoria la limită în fața celor de la Shakhter Karagandy din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League. Andrei Cordea a marcat singurul gol al meciului în minutul 38 cu un șut puternic cu piciorul stâng din marginea careului de 16 metri.

Dinu Todoran, optimist după victoria la limită: „Nu am luat deciziile care trebuiau. Suntem favoriți la calificare”

La interviul de după meci, Dinu Todoran a admis că echipa sa a avut unele probleme, mai ales în partea secundă. Jucătorii echipei din Kazahstan și-au creeat câteva ocazii, una dintre fiind chiar extrem de mare cu câteva minute înainte de finalul meciului. Iulian Cristea a pierdut o minge în apropierea careului și numai reflexul de senzație al lui Andrei Vlad a făcut ca poarta FCSB-ului să rămână intactă.

Todoran a explicat după meci că jucătorii săi nu au fost inspirați la finalizare. El a pus căderea din parte secundă a echipei sale pe baza faptului că este început de sezon și încă au mai rămas lucruri care trebuie puse la punct. De asemenea, el a salutat revenirea la stadion a Peluzei Nord și l-a lăudat pe Andrei Vlad pentru intervenția din finalul meciului. Dinu Todoran a apreciat că FCSB este favorită la calificare înaintea returului de săptămâna viitoare din Kazahstan.

Mă așteptam să avem un meci greu. A fost o echipă care s-a închis foarte bine. Nu am luat deciziile care trebuiau în ultima treime. Mă bucur că a venit peluza, un lucru formidabil. Păcat că nu am reușit să mai înscriem, vedem la retur.

„Suntem favoriți la calificare! O să reglăm anumite aspecte”

Suntem favoriți și la meciul retur și pentru calificare. O sa reglăm anumite aspecte. E început de campionat, am avut un meci greu la Botoșani. Dar ușor-ușor o să ne revenim. De asta ne-am pregătit, să jucăm din trei în trei zile. V-am mai zis. Toți jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiți, pentru a intra de la început, la pauză sau pe parcurs.

Se putea mult mai bine, dar o să căpătăm prospețimea de care avem nevoie. Andrei este un portar de echipă națională, care și-a arătat încă o dată valoarea. Am presat, am avut posesie, se întâmplă la fotbal. A fost o greșeala a lui Iulian, iar Andrei a reușit să scoată. Știu de două ocazii (ale adversarilor), nu știu de șase. Suntem foarte bine și ușor-ușor o să vedeți că suntem favoriți și pentru calificare”, a declarat Todoran la Pro X.