Gigi Becali, discurs halucinant după ce s-a scris că Dinu Todoran ar putea pleca de la FCSB: „Dacă pierde 10 meciuri la rând, îi dau echipa lui Talpan”

Giosanu Catinca 18.07.2021, 20:45
Gigi Becali, discurs halucinant după ce s-a scris că Dinu Todoran ar putea pleca de la FCSB: „Dacă pierde 10 meciuri la rând, îi dau echipa lui Talpan”

Gigi Becali a ținut discurs care a stârnit numeroase controverse după ce s-a scris că Dinu Todoran ar putea pleca de la FCSB. Ce a putut să spună finanțatorul formației bucureștene?

Gigi Becali, discurs halucinant după ce s-a scris că Dinu Todoran ar putea pleca de la FCSB

Patronul FCSB-ului a vorbit deschis despre situaţia lui Dinu Todoran de la FCSB. Latinfundiarul din Pipera a infirmat zvonurile cum că Laurenţiu Reghecamf s-ar întoarce la gruparea la care este legitimat Florin Tănase.

Reghe s-a aflat în ultima vreme în atenția presei din cauza scandalului izbucnit privind posibila despărțire de soția sa, Ana Maria Prodan. Acum însă au apărut informații care vorbesc despre planurile pe care acesta le are în ceea ce privește parcursul său profesional. Surse din fotbal au dat ca sigură reîntoarcerea sa alături de Gigi Becali.

„Dacă pierde 10 meciuri la rând, îi dau echipa lui Talpan”

Aflat în țările arabe și în Bulgaria, nici Reghecampf nu a mai reușit să repete parcursul excelent pe care-l avusese la comanda roș-albaștrilor. Acum el ar putea reveni, pentru a treia oară în fruntea FCSB. Deși în acest moment antrenor este Dinu Todoran, surse citate de gsp.ro vorbesc de o posibilă înlocuire a acestuia cu Reghecampf. Trebuie subliniat că ultimul poartă discuții cu federația din Kuweit pentru preluarea echipei naționale și cu un club din Qatar. Se pare că relația pe care o are cu Becali și cu Meme Stoica va conta în luarea unei decizii finale.

Todoran va fi 500% până la play-off şi 100% până la finalul campionatului. Va fi antrneor principal. Nu mă mai interesează. Am un antrenor, antrenorul ăsta răspunde un an de zile. Dacă are 10 înfrangeri la rând, schimb toata echipă. Dacă are 10 înfrângeri, lichidez tot şi îi dau lui Talpan. Eu nu mai rămân. Eu mai scot 2 milioane. Am spus ca Tudoran rămâne până la final. Sunt numai minciuni. N-are rost, avem antrenor. Întrebaţi-mă peste un an!”, a subliniat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Rămâne de văzut dacă Reghecampf va bate sau nu palma cu Gigi Becali. Cert este, însă, că sub conducerea sa, clubul a avut cea mai bună perfomanță în fotbal. Cu el ca antrenor, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. Tot sub comanda lui, formația roș-albastră a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare.