Discurs delirant al lui Gigi Becali. L-a pus la punct pe Mihai Stoica dupa ultimele declarații în legătură cu vaccinarea

Olteanu Ștefan / 17.10.2021, 23:15
Discurs delirant al lui Gigi Becali. L-a pus la punct pe Mihai Stoica dupa ultimele declarații în legătură cu vaccinarea

Gigi Becali a revenit cu un nou discurs delirant. De această dată, patronul l-a pus la punct pe Mihai Stoica, după ce managerul general al roș-albaștrilor a spus că la FCSB orice jucător este liber să se vaccineze. Se pare că, în realitate, nu este chiar așa. Becali a explicat exact ce le-a transmis fotbaliștilor.

Gigi Becali a revenit cu un nou discurs delirant: „Le-am spus că mă supăr pe ei!”

Declarațiile lui Gigi Becali au făcut înconjurul presei naționale și chiar internaționale în ultimele zile, iar acum finanțatorul FCSB a revenit cu un nou discurs delirant.
Imediat după partida FCSB – CS Mioveni, Mihai Stoica a explicat la interviuri că la echipa sa orice jucător este liber să se vaccineze:

V-a spus Gigi foarte clar că nu se vaccinează el. El nu a spus niciodată unui jucător ceva. Sunt unii care îl urmează și unii care vor să se vaccineze”, spunea managerul roș-albaștrilor.

Gigi Becali îl contrazice însă. Potrivit ultimelor declarații făcute de finanțatorul FCSB, jucătorii au primit chiar și un mic avertisment:

Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac «trans-om». Să bag o substanță care să mă modifice genetic?! Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez.
Le-am zis jucătorilor: «Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă». Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a spus Gigi Becali, potrivit realitateasportiva.net.

Declarațiile lui Gigi Becali au stârnit reacții și în presa internațională. Ce au scris jurnaliștii din Elveția

Blick, una dintre publicațiile renumite din Elveția, a notat:

FCSB are probleme de personal din cauza numeroaselor infectări cu noul coronavirus. Patronul clubului contribuie la asta prin interzicerea vaccinării. E un adevărat haos provocat de COVID-19 la FCSB. Pe lângă mulți jucători, inclusiv antrenorul Edward Iordănescu și secunzii săi s-au infectat. Vor avea doar 14 jucători pentru meciul cu Mioveni de duminică.

Patronul George Becali nu crede în vaccinare și le-a interzis angajaților lui să facă asta. Becali a transmis clar ideea sa printr-o declarație bizară: Dacă am de ales între un pistol și vaccin, prefer să fiu împușcat

Pentru bărbatul de 63 de ani nu e ceva nou. Becali a intrat în politică la începutul acestui mileniu și a devenit membru al Parlamentului European după ce țara sa a aderat la UE. A provocat multe reacții prin convingerile sale și, printre altele, declarații homofobe și privare de libertate”, scriu jurnaliștii elvețieni.

Gigi Becali, avertisment fără precedent pentru Edi Iordănescu: „O să vedem peste câteva luni” Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB.