Gigi Becali, avertisment fără precedent pentru Edi Iordănescu: „O să vedem peste câteva luni” Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

Robert Zanfir / 17.10.2021, 21:45
Gigi Becali, avertisment fără precedent pentru Edi Iordănescu: „O să vedem peste câteva luni” Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

Gigi Becali a avut prima ieșire clară la adresa lui Edi Iordănescu, deși la numirea actualului antrenor a spus că nu va mai vorbi public despre echipă. Patronul FCSB recunoaște că roș-albaștrii nu joacă ce și-ar dori, dar spune că va avea răbdare.

FCSB a câștigat cu 3-0 cu Mioveni, într-un meci jucat la Buzău și în care echipa lui Edi Iordănescu a fost serios zdruncinată de valurile de coronavirus care au dat buzna în cantonamentul de la Berceni. Cu doar 13 oameni în lot, echipa lui Gigi Becali a beneficiat și de greșelile de arbitraj, care au provocat reacții dure din partea oamenilor de fotbal.

Gigi Becali, avertisment fără precedent pentru Edi Iordănescu: „O să vedem peste câteva luni” Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

Claudiu Keșeru și compania au ajuns la 5 victorii consecutive, dar Gigi Becali nu este deloc mulțumit. Spune că i-a transmis nemulțumirea sa și lui Edi Iordănescu. Cu toate acestea, omul de afaceri așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile în câteva luni.

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu
Gigi Becali, potrivit Realitatea.net.

Mioveni amenință cu retragerea din campionat

Arbitrajul de care a avut parte CS Mioveni la Buzău, cu FCSB, a determinat mai multe reacții de dezaprobare din partea comentatorilor. Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu spun că nu se impunea lovitura de la 11 metri. Cu toate acestea, Gigi Becali îi ia apărarea arbitrului, pe care îl criticase violent nu cu mult timp în urmă.

Arbitrajul lui Marcel Bîrsan a provocat și reacția furioasă a primarului Mioveniului. Ion Georgescu a amenințat că va retrage echipa din campionat

„A fost o noapte nu prea bună pentru mine și pentru iubitorii sportului din Mioveni. Am spus adevărul, omul la supărare spune adevărul.

Este punctul meu de vedere, pe care-l voi susține în continuare. Mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii, probabil că prin retragerea echipei voi da un semnal, UEFA probabil îi va întreba pe Gino Iorgulescu (n.r. – președintele LPF) și Vassaras (n.r. – președintele CCA) ce s-a întâmplat.

Am scris atâtea memorii și nimeni nu a luat atitudine. Nu are rost. Probabil că-și doresc altă echipă. Are rost să faci cheltuială în condițiile astea? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Cine l-o citi, nu știu!”, a spus Georgescu la emisiunea Digi Sport.