Șoc în Bănie! Plecare surpriză de la Craiova înainte de meciul cu Farul

Radu Bordei 06.02.2023, 10:29
Șoc în Bănie! Plecare surpriză de la Craiova înainte de meciul cu Farul

Eugen Neagoe a luat o măsură neașteptată, chiar înainte de meciul cu Farul. Unul din jucătorii importanți din ultima perioadă nu va face deplasarea la Constanța. Mai mult, acesta nu va mai face parte nici măcar din lotul echipei până la vară, când va pleca de la Craiova.

Decizie radicală înainte de meciul cu Farul. De cine s-a dispensat Eugen Neagoe

Prosport anunță că fundașul Paul Papp nu va mai face parte din lotul Universității Craiova. Veteranul de 33 de ani nu va mai continua din vară la echipă. Conducerea clubului a decis să nu îi mai ofere prelungirea înțelegerii, care va expira în câteva luni. De aceea nici antrenorul Neagoe nu mai vrea să se bazeze pe serviciile fundașului. Noul tehnician se gândește deja la viitor, de aceea va căuta alte opțiuni pentru echipa sa.

Papp a fost deja informat că va rămâne la Craiova, alături de Ștefan Baiaram și Mihai Căpățână, care sunt accidentați, sau de Vînă, jucător aflat în conflict cu clubul. Fundașul central a evoluat deja în 17 partide în acest sezon și a și marcat un gol. Dar Neagoe are alte planuri iar Papp va fi tras pe linie moartă pentru restul campionatului.

Răsturnare de situație la Universitatea Craiova, în cazurile lui Hanca și Vînă

Avocatul lui Sergiu Hanca (30 de ani) și al lui Ionuț Vînă (27 de ani) nu îi dă dreptate lui Mihai Rotaru în conflictul cu cei doi fotbaliști. Hanca și Vînă au dat clubul în judecată și au cerut daune de 7,5 milioane de euro, după ce au fost excluși din lot în mandatul lui Mirel Rădoi.

„Ar trebui să le fie rușine!”, a atacat Mihai Rotaru, care i-a acuzat pe cei doi că au fost excluși doar 4 zile, și nu 15, așa cum au pretins. Mai mult, omul de afaceri a susținut că Mirel Rădoi este cel care i-a înlăturat pe cei doi. Cu toate acestea, avocatul jucătorilor spune că semnătura este a lui Sorin Cârțu, președintele clubului, și a lui Ovidiu Costeșin, managerul executiv.

Există adresă scrisă, însușită sub semnătură de către domnului Cârțu în care este menționat că ei sunt excluși pentru următoarele zile. Mai este încă o adresă, acum nu știu să zic cu exactitate data, în care scrie ca ei vor efectua antrenamente individual. Excluderea lor a fost de pe 13 noiembrie până pe 8 decembrie.

Nu există obligativitatea jucătorului de a anunța clubul. Pentru cei doi jucători există câte o notificare trimisă către club pe 5 decembrie, semnată de mine, în care am spus: ’având în vedere refuzul lor clar de a-i reintregra în echipă, atunci noi vom înțelege că CS U Craiova a denunțat contractul fără justă cauză și vom sesiza comisiile din cadrul FRF’.

Există pentru fiecare o notificare trimisă pe 5 decembrie 2022, a declarat avocatul pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe