Disperare la FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a fost egalată dintr-o eroare de arbitraj: „Sută la sută a fost offside!” Toate reacțiile după remiza cu Voluntari

Robert Zanfir / 14.05.2022, 23:25
Disperare la FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a fost egalată dintr-o eroare de arbitraj: „Sută la sută a fost offside!” Toate reacțiile după remiza cu Voluntari

FCSB a fost egalată în ultimele minute de Voluntari, 2-2, și este pe cale să piardă un nou titlu. Partida a contat pentru runda a 9-a a play-off-ului Ligii 1, iar CFR Cluj va fi campioană dacă va câștiga cu Universitatea Craiova.

FC Voluntari a fost lovită de ghinion la începutul partidei cu FCSB. Gabi Tamaș s-a accidentat în startul meciului. Totuși, echipa lui Toni Petrea a fost egalată pe final, dintr-o fază suspectă de offside. FCSB nu mai este la mâna ei, iar jucătorii lui Gigi Becali au dat vina pe arbitraj.

Disperare la FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a fost egalată dintr-o eroare de arbitraj: „Sută la sută a fost offside!”

Andrei Cordea a declarat la final că golul egalizator al gazdelor a fost marcat din offside. Mijlocașul FCSB este convins că CFR Cluj nu se va încurca de Universitatea Craiova.

„Este cel mai dezamăgitor, nu cred că CFR se va încurca cu Craiova. Voi sta cu sufletul la gură. Există o mică speranță. Ați văzut că și Voluntari, s-a speculat foarte mult că ne vor da meciul.

Sper că și Craiova să facă un meci bun mâine. Am luat gol din offside. Pot să fac ceva? Putem să facem noi ceva? Nu putem să facem nimic.

Au venit să își dea viața. Am avut ocazii, am dat la poartă. Dar, din păcate, o fază în care sută la sută a fost offside decide campionatul.

Toată munca de până acum se duce… Ne ajuta foarte mult VAR-ul, dar din păcate nu îl avem. Nu mai trebuie să plecăm capul și să plângem, suntem maturi. Craiova trebuie să bata CFR-ul.

Fanii ne-au zis că pentru ei suntem campioni”, a declarat Andrei Cordea la finalul partidei.

Florin Tănase: „Nu mă uit la CFR – Craiova”

„Suntem dezamăgiți. Păcat de munca noastră, eram la mâna noastră. Dar am luat un gol care a fost din offside. Eu nu am văzut reluarea, dar am înțeles că a fost offside.

Eram la mâna noastră, am avut 2-1, poate că trebuia să fim și noi puțin mai șmecheri, să tragem de timp. Ne pare rău, ne pare rău pentru suporteri. Puteam să îi facem fericiți.

E frustrant, dar asta este. Trebuie să o luăm de la capăt, dacă nu vom reuși anul acesta. Anul viitor să nu mai greșim. Ce să fac? (dacă mai are puterea să o ia de la capăt – n.r.). Nu ai voie să pierzi sau să te egaleze în ultimele minute.

Trebuie să muncim și să câștigăm la anul. Nu mă uit la CFR – Craiova. Nu îmi place să mă uit. Dacă e să se încurce, mă voi bucura”, a declarat și Florin Tănase.

Toni Petrea: „I-am lăsat să se liniștească puțin”

Darius Olaru și Octavian Popescu s-au prăbușit în lacrimi la finalul partidei cu Voluntari. Toni Petrea a recunoscut că momentul a fost unul foarte dificil și a spus cum a încercat să îl rezolve.

„Acum nu mai suntem la mâna noastră și trebuie să acceptăm situația asta. Cred că toți erau conștienți. I-am văzut motivați. Au făcut o partidă bună, am ratat câteva situații clare.

Au apărut două momente de desincronizare din partea noastră și și-au spus cuvântul. Nu am gestionat bine finalul acesta de joc. Nu am reușit să închidem jocul. Am permis să îi lăsăm să joace cu mingi lungi și pe o deviere să apară faze de poartă.

Am văzut doar o imagine. Mie mi se pare offside clar. Acum ce mai contează? Un gol care poate cântări cât un campionat. Eu am atras atenția că nu e ultima partidă decisivă. Nu mă gândeam ca la o finală la ultima partidă. Am vrut să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Eu am căutat să pregătesc meciul cât mai bine. Probabil că miza acestei partide și-a spus cuvântul”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei.

E frustrant. I-am lăsat puțin să se liniștească, nu am vorbit cu echipa, o să vorbim la cantonament. Mergem să jucăm fotbal
Toni Petrea

FC Voluntari – FCSB 2-2. ECHIPELE DE START:

FC VOLUNTARI: M. Popa – Meleke, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad – Nemec, Marcelo Lopes
REZERVE: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
ABSENȚI: Budescu (accidentat), Rață (suspendat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Șerban
ABSENȚI: Panțîru, C. Achim, Fl. Coman (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău)