Divorț galactic în lumea fotbalului. Iker Casillas i-a spus adio Sarei Carbonero după 11 ani de relație

Catinca Giosanu 10.03.2021, 17:48
Divorț galactic în lumea fotbalului. Iker Casillas i-a spus adio Sarei Carbonero după 11 ani de relație

Sara Carbonero şi Iker Casillas au pus punct relației lor. Fostul mare fotbalist spaniol, care a scris pagini de legendă la Real Madrid și naționala Spaniei a decis să se separe de femeia care i-a fost alături mai bine de un deceniu.

Divorț galactic în lumea fotbalului

Pe lângă faptul că s-a retras din fotbal, fostul portar al lui Real Madrid, Iker Casillas, are probleme și în viața personală. Presa strănă a anunțat că portughezul Casillas s-ar fi despărțit de partenerea sa, jurnalista sportivă spaniolă Sara Carbonero.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, cu toate că au împreună doi băieți. Anunțul a fost făcut după ce vedeta tv a învins lupta cu cancerul.

În 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer ovarian, fiind operată cu succes. Câteva luni mai târziu, când se afla sub contract cu Porto, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic. S-a întâmplat în timpul unui antrenament, dar sportivul a reușit să depășească cu bine respectivul ”accident”. Tot acela a fost și momentul în care Iker Casillas s-a decis să-și încheie cariera de fotbalist.

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit după momentele teribile prin care au trecut în ultimii ani
Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit după momentele teribile prin care au trecut în ultimii ani

Iker Casillas i-a spus adio Sarei Carbonero după 11 ani de relație

Sara, una dintre cele mai apreciate jurnaliste din Spania, și Iker Casillas sunt împreună din 2009. În ciuda acestui lucru, ei au decis să își unească destinele abia în 2016.

În ianuarie 2014, Sara l-a adus pe lume pe Martin, iar în 2015 a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea băiețel al cuplului. Acesta din urmă a venit pe lume în iunie 2016.

Presa din Spania susține că Iker și Sara ar locui de mai mult timp în case diferite. Cei doi formau unul dintre cele mai cunoscute şi virale cupluri din fotbalul mondial, însă relația lor nu mai funcționează de ceva vreme.

De asemenea, jurnaliștii spanioli spun că nu ar mai fi cale de împăcare, iar divorțul este iminent. Potrivit acestora, ruptura dintre ei s-ar fi produs în timp, iar despărțirea ar fi de comun acord.

Iker Casillas a jucat pentru Porto cinci sezoane. Goalkeeperul în vârstă de 39 de ani a început fotbalul la juniorii lui Real Madrid și a adunat cele mai multe prezențe în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, adică 725.

Urmăriți Playsport.ro și pe