Dezvăluiri explozive despre postarea lui Iker Casillas pe Twitter. Ziariștii spanioli au descoperit ce se ascunde în spatele momentului care a tulburat o lume întreagă

Olteanu Ștefan 10.10.2022, 09:41

Postarea lui Iker Casillas (41 de ani) de pe Twitter în care a anunțat că este homosexual ar putea fi doar o farsă din partea fostului portar. Ziariștii spanioli nu sunt convinși de varianta pe care Iker a înaintat-o la scurt timp după ce postarea a fost ștearsă din mediul online.

„S-a săturat de asta!”. De ce a transmis, de fapt, Iker Casillas pe Twitter că este homosexual

Duminică, 9 octombrie, o postare a lui Iker Casillas de pe contul personal de Twitter, în care anunța că este homosexual, a șocat lumea fotbalului mondial.

Reacția portarului a venit de nicăieri și, inițial, toată presa internațională a luat anunțul de bun. Ulterior, postarea a dispărut de pe pagina de Twitter a lui Casillas și nu a durat mult până când fostul portar a venit cu o nouă reacție.

„Contul mi-a fost hackuit. Din fericire totul este în ordine acum. Îmi cer scuze în fața tuturor urmăritorilor mei. Și, desigur, îmi cer scuze față de comunitatea LGBT”, a transmis Casillas, pe Twitter.

Jurnaliștii spanioli de la Marca nu sunt atât de convinși de vorbele lui Iker Casillas. Ei cred mai degrabă că ar putea fi vorba despre o glumă pe care fostul mare goalkeeper a încercat să o facă.

Reacția lui Iker Casillas a venit în contextul în care, în ultimele luni, numele său a fost asociat de presa de tip tabloid cu mai mai multe femei din spațiul public. Aceste „relații” în care a fost implicat fără voia sa l-au deranjat, iar prin gluma de pe Twitter a vrut să trateze într-un mod ironic ziarele care se folosesc de numele său în mod constant.

„S-a săturat să fie implicat în tot felul de cupluri. Prezența lui Casillas în presa de tip tabloid s-a înmulțit după despărțirea sa de Sara Carbonero”.

De asemenea, jurnaliştii spanioli mai iau în calcul o posibilitate. Fostul goalkeeper al celor de la Real Madrid ar fi putut profita de acea postare pentru o campanie publicitară care urmează să fie dezvăluită în viitorul apropiat.

L-a băgat în belele pe fostul coleg de națională, Carles Puyol

„Sper să mă respectaţi. Sunt gay! O duminică fericită”, așa a sunat postarea inițială făcută de Iker Casillas pe Twitter.

Printre primele nume importante care și-au făcut apariția în secțiunea de comentarii a fost Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei. Acesta a încercat să vină în sprijinul glumei făcute de Iker și a comentat în aceeași notă:

„Spune-le povestea noastră, Iker”, a scris catalanul, provocând și mai multe semne de întrebare.

După ce Iker Casillas a șters postarea și a revenit cu un nou mesaj, prin care și-a cerut public scuze, Carles Puyol s-a văzut nevoit să recurgă la un gest similar.

„Am făcut o greșeală. Îmi cer scuze pentru gluma stângace pe care am făcut-o fără intenții rele, dar care a fost total deplasată. Înțeleg că s-ar putea să fi rănit anumite persoane sensibile. Tot respectul și sprijinul meu pentru comunitatea LGTBIQA+”, a transmis Carles Puyol, de data aceasta pe contul personal de Twitter.

Sara Carbonero și-a refăcut viață după divorțul de Iker Casillas. Cine este vedeta care i-a cucerit inima.

Urmăriți Playsport.ro și pe